25 Reden voor TCDD 7 Reden voor Çorlu treinongevalTurkish Railways phot, volgens de reden daarvoor is dat Corlu treinongeluk
Turkish Railways phot, volgens de reden daarvoor is dat Corlu treinongeluk

Corlu 8 2018 en 25 mensen ervaren in juli voor de Republiek Turkije trein crash die Spoorwegen (TCDD), het rapport werd opgesteld door het Directoraat-generaal van de Interne Audit gedood.

HürriyetVolgens Ismail Saymaz zijn in het inspectierapport zeven belangrijke oorzaken van het ongeval als volgt weergegeven:

Een 1- De belangrijkste reden was de erosie van het vulmiddel met de ballast (raillaag) in de duiker. Door het gebrek aan capaciteit van de duikers, de regen die zich ophoopte en zakte, stroomde het ballast eerst, vervolgens vond de erosie plaats en werden de rails gelost. Dit probleem werd niet opgemerkt door de afdeling onderhoud en reparatie van wegen.

2- Het signaleringssysteem is niet geactiveerd omdat er geen breuk op de rails is opgetreden.

3 - Reparateur van wegenonderhoud was niet in staat het bewustzijn over overmatige regenval te vergroten.

4 - Na overmatige regenval controleerde het hoofd van de lijn niet op de lijn.

5-Line onderhoud en reparatie van nieuwe technologie, niet de klassieke methoden en materialen werden gebruikt. Het rapport "Gezien de klimaatverandering, die worden geproduceerd met de nieuwe technologie in plaats van de stortplaats is het advies van vanilline zou beter zijn om de methode van cement injectie overwegen" wordt genoemd.

6-State Railways heeft zijn transformatie-inspanningen nog niet voltooid. Hij was niet in staat om het gecoördineerde werk binnen het Directoraat Generaal van Meteorologie op het verwachte niveau te brengen. TCDD is een meteorologische ingenieur en er zijn geen technische eenheden om de weersomstandigheden te evalueren.

7 - Mei Jaar 2018 Jaarlijkse openbare inspectie Er is vastgesteld dat het rapport ter plaatse van het ongeval ter plaatse van de ballastvangermuur is voltooid, maar er is geen onderzoek uitgevoerd.

TCDD Raad van Commissarissen inspecteur Yasin Demir, Joint Turkish State Railways Transport Stock Company in het verslag van de richting, waarin de scène 110 kilometer per uur en de snelheid waarmee de trein voorbij de overtreding werd niet gespecificeerd. Machinist in hun professionele kwalificaties en taken van de uitvoerende macht benadrukt dat er geen fouten of defecten. In de 2017 vier locomotieven, 2018 vijf keer in de toegang tot zorg, terwijl de wagons werden verteld 2016 en 2017 gezien het vele malen in reparaties. Daarom werd betoogd dat er geen fout aan het bedrijf is toe te schrijven.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.