TCDD neemt deel aan Transport Career Fair



tcdd neemt deel aan transportbeurs
tcdd neemt deel aan transportbeurs

Hoofd van de presidentiële kantoor van Human Resources onder auspiciën van Turkije, georganiseerd in samenwerking met de universiteit algemene 87 8 5 regionale carrière beurzen geopend in Mersin in de eerste van maart 2019.

Turkse Staatsspoorwegen Vrachtvervoer AŞ en deel te nemen op de beurs binnen het ministerie van Infrastructuur, universiteiten of jongeren studeren in undergraduate opleidingen, stages binnen het bedrijf, informatie verstrekt over werkgelegenheid en spoorwegen beroepen.

TCDD Transportation, waarbij personeel in ambtenaars- en werknemersfuncties wordt ingezet vanwege verschillen in service; Het rekruteringsproces van ambtenaren wordt uitgevoerd door het State Personnel Presidency (DPB).

Spoorwegprofessionals hebben een toekomst!

De ingenieur, leider, logistiek officer, railsystemen en onderhoud assistenten, assistenten, etc. vormen een trein. Railway beroep, evenals de aanwerving van personeel uit verschillende takken van de techniek TCDD Transport, nog duizenden 213 kilometer van high-speed spoorlijn, 11.497 km totaal 12 duizend 710 km van het spoorwegnet en 669 Total station met inbegrip van conventionele, worden geserveerd met stations en haltes.

25 duizend per dag met hogesnelheidstreinen, 45 duizend met conventionele treinen, de Marmaray In de 220 duizend, duizend passagiers BAŞKENTRAY in 45, 100 met vracht treinen met duizenden tonnen vracht.

TCDD Tasimacilik AS, de behoefte aan werkgelegenheid neemt toe naarmate het groeit

Over 12 duizend personeelsleden worden gevonden, de door het bedrijf gebouwde en geplande bouw van hogesnelheids- en hogesnelheidsspoorwegprojecten, uitbreiding van het bedrijfsnetwerk, de behoefte aan werkgelegenheid neemt toe.

Stage mogelijkheid elk jaar

Elk jaar biedt het bedrijf stagemogelijkheden voor studenten, stages totale quotum voor opleiding in het hoger onderwijs 2018 5 262 procent jaar neemt het aantal personeelsleden, met inbegrip van undergraduate en 188 450 licentie is toegekend.

stage vraag van de studenten die een stage doen; In mei is de directeur-generaal of de regionale directie in Ankara (Istanbul, Ankara, Izmir, Sivas, Malatya, Adana, Afyonkarahisar) persoonlijk genomen door de aanbieder wordt geëvalueerd op naleving.

Het wordt gehouden in Erzurum tussen 8-9 maart onder de naam East Anatolian Career Fair.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws



Railtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.