Historische Kağıthane-spoorlijn vindt levenhistorische kagithane-spoorlijn komt tot leven
historische kagithane-spoorlijn komt tot leven

Het werk van de Kağıthane-gemeente en de zonne-energie en draadloze decovillijn is voltooid.

Ontworpen als een nostalgische tram op Eyup Sultan Caddesi op 3 km in Kağıthane, moet het 6000-passagiersvervoer worden uitgevoerd in de decovillijn die is ontworpen om geschikt te zijn voor de hedendaagse technologie.

We vroegen Can Saraçoğlu, Construction Site Chief en Technical Officer van Metroray Construction Company voor ı Decovil Line'lik. . Het enige overgebleven belangrijke kruispunt is de opgraving van het werk met de gemeente Kagithane om het af te ronden. Ons werk gaat dag en nacht ononderbroken door en we zijn constant op weg naar de voorkant van Sadabad Cultural Center. We werken en organiseren samen met de gemeente Kağıthane. Onze lijn begint bij de Gouden Hoorn van Eyüp Sultan Caddesi en reikt tot de viaducten van Kağıthane Metro en eindigt voor Sadabad Cultural Centre. Er zullen 7-boxen op de lijn staan ​​en het station kan indien nodig worden toegevoegd. De rails van de Dekovil-lijn zijn ook speciale productierails en de productie van de lijn gaat dag en nacht zonder onderbreking verder. Natuurlijk is er een treinsectie. Voor dit project heeft ATALAR Makine nationale en nationale 3-stukken nostalgische wagens en 1-stukken geproduceerd door ATALAR Makine. Als ATALAR Makine iniMETRORAY ontwerpen en produceren wij in onze fabriek. Hiervoor werken we met een sterk team van ingenieurs die licht werpen op de toekomst van werken in onze organisatie. Hoewel de Dekovil-trein als nostalgisch wordt genoemd, heeft deze een elektrische motor die geschikt is voor de huidige omstandigheden en die volledig milieuvriendelijk is. Met andere woorden, het zal profiteren van zowel zonne-energie als batterijvermogen, dus het zal een belangrijke bijdrage leveren aan de koolstofemissie. Wat nog belangrijker is voor ons land, deze trein is ontworpen als binnenlandse productie van A tot Z. Dit is een hele grote stap voor ons land. Ik, mijn team van vrienden, train ontwerp- en productieteam in onze fabriek en ons bedrijf zijn er trots op deel uit te maken van dit project.

Saraçoğlu zei, X Zoals je weet, is er een decovillijn tussen de data van 1914-1916 als Kağıthane-spoorlijn. De steenkool werd van de kust van de Zwarte Zee getransporteerd om steenkool te leveren aan de Silahtarağa-centrale. Wij geloven dat deze lijn een grote investering zal zijn voor Istanbul en zijn historisch belang voor Kağıthane en zijn bijdrage aan het toerisme. Deze regel heeft een ander belang voor ons land

Dekovil tender METRORAY İNŞAAT ELEKTROMEKANİK SAN.TİC. Inc. 8.850.000.00 bedrijf nam de prijs van TL.

ALGEMENE GESCHIEDENIS VAN DEKOVIL LIJN

Voor het eerst uitgevoerd op het moment van de "Golden Horn - Zwarte Zee Sahara Line aangeduid als" de tramlijn, die actief is in 1914 Santrali'yl in Istanbul Silahtarağa Vermogen bruinkoolmijn gevestigd in het noorden van de stad spoorlijn. In de eerste periode van activiteit maakt nu gebruik van steenkool over zee Silahtarağa verwijderd uit Zonguldak Plant naar Istanbul gebracht, begon hij problemen ondervinden bij de levering van kolen in de eerste wereldoorlog. Om deze reden heeft het Ottomaanse Anonieme Electric Company de operationele organisatie, die oplossingen voor te stellen om de goedkoopste en kortste weg kolen vinden ontwikkeld. Als gevolg hiervan werd nu besloten om de centrale nieuw op te richten met een smalspoor lijn van het gewonnen steenkool van bruinkoolmijnen binnen de grenzen van de resterende bebost park Eyüp te brengen. Februari 1 1915 datum in lijn met de eerste etappe Silahtarağa - begonnen met de bouw van het smalspoor lijn van de bomen tussen de eerste fase wordt in een korte tijd afgerond en is in dienst geweest in juli xnumx't.

In lijn met de vereisten werd de uitbreiding van de lijn op de agenda gezet en de tweede fase van de 20 December 1916 was de tweede dag van de rij.

De lijn die Göktürk en Kemerburgaz passeerde, was verdeeld in twee takken in Kemerburgaz. Een van de lijnen van de 43 km lange lijn was het volgen van de Kağıthane stroom en het passeren onder de lange boog en het ontmoeten van de Zwarte Zee in het dorp Ağaçlı. De andere arm liep door het Belgrad-bos en bereikte de Zwarte Zee in het dorp Çiftalan. Beide einden van de lijn bereiken van de Zwarte Zee in 5 kilometer boven de toevoeging aan elkaar gebonden om een ​​ring Kemerburgaz gebracht 62 vierkante kilometers lang en heeft een tramlijn gemaakt.

Aangezien de veldlijn in de Zwarte Zee als eenrichtingsverkeer werd gebouwd, werden in sommige regio's mobiele lijnen aangelegd om de treinen uit de tegenovergestelde richting te laten passeren zonder te verstoppen. Bovendien vereisten de terreinomstandigheden op de route een aantal bruggen.

De lijn werd overgedragen aan het Ministerie van Handel in 1922 en aan het Ministerie van Economische Zaken na de verklaring van de Republiek. Het gebruik van sommige delen van de lijn duurde voort tot 1956, maar na verloop van tijd nam het af. Tegenwoordig, hoewel de spoorlijnen van de lijn zijn gevonden, is het grootste deel van de lijn begraven in de grond.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.