Talas Mevlana railsysteemlijn wordt beëindigd tot finishHet mvo-spoorsysteem van Talas heeft de laatste financieringsfase bereikt
Het mvo-spoorsysteem van Talas heeft de laatste financieringsfase bereikt

Kayseri Metropolitan Municipality hield de bijeenkomst in maart. Burgemeester Mustafa Çelik, die de vergadering voorzat, bedankte de leden van de vergadering voor hun aanpassing. President Steel, de toekomst van Kayseri en intensief blijven werken voor de toekomst van Kayseri, zei hij.

Metropolitan Municipality Council, President Mustafa Steel verzameld onder beheer van de zaak 39 besliste hierover. slapen in het parlement bij de opening van de vergadering voorzitter Mustafa Celik nadruk tot nu toe heeft genomen met eenparigheid van stemmen van de 90 procent van de door herinneren beslissingen bedankte de raadsleden.

Talas-Mevlana-Asik Veysel Boulevard Railsysteem Lijnfinanciering werd ook besproken tijdens de vergadering. Provinciale Bank financiering van deze lijn met de studie uitgevoerd op verzoek frame dat materiaal bevoegdheden in het waarborgen van de Islamic Development Bank zijn overgedragen aan raadsleden is ingediend. Burgemeester Steel, die de zaak over de kwestie beschrijft tot de laatste dag van het lot dat ze voor Kayseri werken, zei hij. In deze context, Al-Farabi Avenue, verder op de buis doorgang Talas Boulevard verbindt de manier waarop ze protocol doen voor Commando Brigade Command voorzitter Mustafa Celik herinneren, Talas Mevlana aangekondigd rail was ten einde voor het systeem lijn financiering komen. Beweren dat ze werken voor de toekomst van Kayseri en de toekomst van Kayseri, zei Celik dat ze in zeer gunstige bewoordingen financiering van Islamic Development Bank verstrekten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.