Automotive Technologies Center Geopend in SUSude automotive technologies center geopend
Sude automotive technologies center geopend

Selçuk University Automotive Technologies Application and Research Centre werd geopend met een ceremonie.

Rector van Selçuk University Dr. Prof. Dr. Mustafa Şahin, decaan van de faculteit Technologie Dr. Prof. Necmettin Tarakçıoğlu, directeur van Automotive Technologies Application and Research Center Dr. Murat Ciniviz, dekens, decaan assistenten, managers, afdelingshoofden, docenten, onderzoeksmedewerkers en studenten bijgewoond.

Rector van Selçuk University Dr. Mustafa Şahin, önem Automobieltechnologieën zijn van groot belang. We hebben met veel mensen over deze baan gesproken. Maar we hebben het gemerkt. Alle geïnterviewde mensen proberen hun informatie en technologie tegen een bepaalde prijs aan ons te verkopen. We realiseerden ons dat dit geen goede manier was. Omdat we uiteindelijk altijd bij hen zouden blijven. In ons land worden helikopters, gepantserde voertuigen en tanks geproduceerd. Maar u zegt dat u naar een land komt waar landen onze motor niet kunnen gebruiken. Je zit vast. Laten we geen binnenlandse auto onthullen, maar laten we een langetermijnproces voor de toekomst starten en een eigen bedrijf starten. In deze context hebben we besloten om een ​​organisatieproces te starten op alle gebieden met betrekking tot de auto. En namens ons, stellen we het als Selçuk University Automotive Technologies Application and Research Centre. Ik heb hier veel afstanden over afgelegd. In ieder geval hebben we geleerd dat we geen tijd verspillen met tijdverlies en tijd verspillen. We hebben protocollen ondertekend met enkele Italiaanse universiteiten en ontwerpers. een deel van de onderlinge uitwisseling van ervaringen en uitwisselingsprogramma's hebben lanceerden we onze studenten naar het buitenland gaan voor studies in het kader van onze ervaring en onderzoek assistenten acquisitie. Als gevolg hiervan wilden we een team opleiden dat de informatie kon verkrijgen. In deze context beginnen we onze activiteiten vanaf vandaag. Het belangrijkste doel zal zijn om bij te dragen aan ons land op dit gebied. Momenteel zijn de huidige onderzoeken van ons centrum over hoe de veranderingen in motoren reflecteren op de prestatiestudies. Afgezien hiervan worden de studies over het monitoren van de prestaties van de brandstoffen op de motor, inclusief biodiesel, beheerd. Maar het creëren van het volgende proces in de centra om een ​​krachtige centrum voor design werk dat we hebben gepland academici zal groeien met ondersteuning van de opleiding van hen in samenwerking met ontwerpers in Italië over deze kwestie en om een ​​team te trainen om te kunnen ontwerpen op elk gebied van ons onderzoek assistenten uit te voeren. Dit is een project voor de lange termijn. We werken met veel plaatsen samen. We hopen dat er in de toekomst een positief goed resultaat zal uitkomen. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen, E zei hij.

Decaan van de Faculteit Technologie aan de Selçuk-universiteit Dr. Necmettin Tarakçıoğlu; Teknoloji We hebben een serieuze automobielinfrastructuur in de Faculteit Technisch Onderwijs en de Faculteit Technologie. We hebben deze infrastructuur ondergeschikt gemaakt aan het centrum. We krijgen ondersteuning van zowel het gebouw als de andere. Nu wens ik alleen aan het begin; autotechnologieën hebben veel geëvolueerd. Er waren eeuwen tussen ons endüstrixnumx-1, 0-2 had in eeuwen, misschien wel vijftig jaar hebben we teruggebracht 0-3, 0-4 in, zeer dicht bij hier. Automobieltechnologieën draaiden ook naar 0-4. Kunstmatige intelligentie, communicatie van computers, systemen. Dus de automotor is volledig uit de brandstoftransmissie. Daarom is een multidisciplinaire studie vereist, zoals kunstmatige intelligentie, computertechnologie, elektrotechniek, werktuigbouw en autotechniek. Dus mijn wens is; Dit is een multidisciplinair studiecentrum. Laat andere vrienden uit andere eenheden komen. Ze hebben zelfs afgestudeerde studenten die werken op op afstand bestuurbare auto's. Ik wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit project

Prof Selcuk University, directeur van Automotive Technologies Research and Application Center Dr. Murat Ciniviz; "21. Het is duidelijk dat de technologische vooruitgang van de 20ste eeuw zeer snel zal blijven, aangezien de snel ontwikkelende landen geen beleid op dit gebied produceren. Turkije industrialisatie, technologische prognose, technische productie, voor de hand liggende behoefte aan onderzoek en ontwikkeling en universiteit en bedrijfsleven samenwerking beleid. Ontwikkelde landen aan O & O-werkzaamheden nog verder te gaan de voortgang van de nationale politiek, wetenschap, technologie en onderwijs infrastructuur middelen die zij verdelen hun budget te verhogen met elke dag die voorbijgaat. Onze president, de heer Recep Tayyip Erdogan, de Turkse indigenisatie en nationalisatie doelen in lijn met de lokale en Geachte Voorzitter, en in die zin in ongeveer 3 jaar geleden met als doel bij te dragen aan de nationale technologie Prof. Dr. Met de Mustafa Şahin-richtlijnen werd de oprichting van het Automotive Technologies Application and Research Centre gerealiseerd. In het bijzonder hebben we deze taak op zich genomen met de steun en steun van de president van de Republiek Turkije, met een honderd procent binnenlandse automobielondersteuning. Ons centrum wil een centrum zijn dat zowel onderzoeks- als toepassingsactiviteiten kan voortzetten. Om te kunnen zeggen dat we ook in het nationale en nationale productiebeleid van onze staat zijn; Ons centrum heeft vooral prioriteit in de automobielsector, in de ontwikkeling van voertuigen, aandrijflijn en bewegingssystemen. Bovendien is de ondersteuning van het centrum in het studiegebied geschikt voor het studiegebied in de voorziene werkgebieden van ons centrum. Hiervoor wordt een protocol uitgevoerd met de afdeling Werktuigbouwkunde van de Faculteit Techniek. Onze Rector Prof. Dr. Ahmet Kizilay was een van de oprichters van het Centrum. Dr. Ik wil Mustafa Şahin bedanken ".

Na de toespraken werd het Automotive Technologies Application and Research Centre geopend.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.