Sözlü wint een informatica-bus naar Adanaadanaya computergebruik geeft de verbale Fast Ferry
adanaya computergebruik geeft de verbale Fast Ferry

Wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde zijn verweven in dit project.

Adana Metropolitan burgemeester en Cumhur Alliance kandidaat Hussein Oral, wanneer gemengd met hedendaagse onderwijs, kleuterschool voor de opleiding van de generatie die dromen van wetenschap en kunst, basis-en middelbare scholieren naar de STEM bus is om mobiele robots te geven en codering training sprong naar de stad te redden. President Hussein Oral, wetenschap, technologie, techniek, kunst en belanghebbenden in Zuid-Rotary Club President een protocol afgesloten Ebru Yalcin termijn project dat de wiskunde is verweven.

Adana Metropolitan Municipality Theaterzaal plechtigheid in de Rotary International 2430. District Governor Nuri Arslan Altan, lid van de Rotary clubs die in Adana managers en leden. Begeleid door het applaus van uitgenodigde protocol ondertekend President Hussein Oral, STEM Bus Project voor te bereiden Zuid-Rotary Club President Ebru Yalcin, bestuur en bedanken haar leden, bijvoorbeeld, ten bate van de samenleving, zei hij dat hij graag een onderzoek te steunen.

Adana Metropolitan Municipality mobiele bibliotheek mobiele diensten, kapper, mammografie apparaat dat vroege diagnose van borstkanker, President Hussein die doet denken aan de zorg en gezondheid home projecten thuis Oral biedt, STEM bus is in Adana, een nieuwe generatie met de technologische opvoeding in de robotica en codering gebieden in alle districten hij meldde dat populariseren van wetenschap.

South Rotary Club-voorzitter Ebru Yalçın benadrukte dat de grootste investering voor de toekomst onderwijs is en sprak zijn dank uit aan president Hüseyin Sözlü voor zijn steun.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.