Kelvers, CEO van Sertrans Logistics, sprak over vrouwen in de logistieke sectorsertrans logistics ceosu keles vertelde vrouwen in de logistieke sector
sertrans logistics ceosu keles vertelde vrouwen in de logistieke sector

Nilgün Keleş, CEO van Sertrans Logistics, die studenten van de Bahçeşehir University en Yeditepe University ontmoette, deelde de privileges en uitdagingen van vrouw zijn op het werk.

Bahçeşehir University en Yeditepe University georganiseerd door twee verschillende carrières die het evenement Sertrans Logistics CEO van student clubs Nilgun Keles zakenleven in de presentatie bijgewoond een overzicht van de voor- en nadelen van een vrouw gaf advies aan jonge mensen is de eerste stap in hun loopbaan.

Logistics Sertrans de problemen tijdens de oprichting van de logistieke sector en de toonaangevende merken van Turkije gedeeld met de cursisten hoe het kopvlees met hen. Spreken met de studenten in de geschiedenis vandaag letterlijk werk uit een reis van het eerste voorbeeld van zijn leven tot aan de industriële revolutie gezien Keles, "Sinds het begin van xnumx'inc eeuw vrouwen in de werkgelegenheid en de arbeidsmarkt, zien we dat beginnen te geschieden als ze voorheen. Vooral in de afgelopen jaren 20 ervaren wereldwijde veranderingen in de arbeidsparticipatie van vrouwen gebruikspatronen, zij banen werken, hij bracht ook in de professionele en zakelijke lijn diversificatie. Maar in ieder geval kan ik zeggen van deze wijziging van het aandeel van de logistieke sector. Wanneer we kijken naar de gender-based werken in de logistieke sector in Turkije, dan zien we dat het debat over deze kwestie is net begonnen. Deze discussie maakt me gelukkig en maken de mensen begonnen om de toename van het aantal vrouwen dat in de sector zien is hoopvol voor de toekomst zo goed, "zei hij.

Alleen het percentage vrouwen dat de wereld regeert, is 16

Keles gedeelde Nilgun situatie niet in geslaagd om te stijgen naar de positie die ze verdienen over de hele wereld, vrouwen zijn niet uniek voor Turkije uitgevoerd op een wereldwijde schaal in zijn toespraak benadrukte en het werken met studenten in de Verenigde Staten. Volgens de enquête zijn alleen de 1000 van vrouwen die in het grootste 16,9-bedrijf werken vrouwen, terwijl het percentage vrouwen in het bord alleen 6,2 is.

Nilgün Keleş, die haar toespraak met zijn ervaringen bij Sertrans Logistics voortzette, zei deki Als vrouwmanager in de sector, heb ik de verantwoordelijkheid om een ​​rolmodel te zijn voor vrouwelijke werknemers in mijn eigen bedrijf. Ik heb positieve discriminatie in mijn bedrijf sinds vrouwen. Als Sertrans Logistics zijn we een bedrijf dat de participatie van vrouwen in het economische leven ondersteunt en bijdraagt ​​aan het bedrijfsleven, het elimineert genderdiscriminatie in het bedrijfsleven en biedt loopbaanmogelijkheden voor vrouwen met gelijkheidsbeginsel. Onze vrouwelijke werknemers krijgen een aantal faciliteiten gezien hun rollen en verantwoordelijkheden in hun privéleven. Ik wil er ook op wijzen dat we een 'vrouwvriendelijk' bedrijf willen zijn door% 50 -% 50 gelijkheid te bieden voor de verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke werknemers. Dit is niet alleen voor het succes van ons bedrijf; we doen het omdat we het zien als een manier om het welzijn van de ontwikkeling van ons land te vergroten, zei hij.

Gebeurtenissen na het maken van een korte beschrijving Nilgun Keles, Turkije "Ik ben erg blij om samen te komen met de excellente studenten van twee prestigieuze universiteiten. Deze belangrijke gebeurtenissen die ik met studenten heb ontmoet, vergroten mijn geloof in de toekomst. Ik hecht er groot belang aan zoveel mogelijk deel te nemen aan dergelijke evenementen van universiteiten en mijn ervaringen over te dragen aan toekomstige generaties. Ik hoop dat het aantal van dergelijke evenementen elke dag toeneemt

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.