Het Light Rail-systeemproject van Şanlıurfa is gereedproject van het sanliurfaninrailsysteem klaar
project van het sanliurfaninrailsysteem klaar

314 met het aantal voertuigen in het openbaar vervoer, die een van de grootste vloot van Şanlıurfa gemeente Turkije heeft, met het oog op een betere dienstverlening aan de burger kunnen nemen van de stappen in het licht spoorvervoer.

Het voorbereidende project en haalbaarheidsstudies zullen worden afgerond en het systeem zal zich uitstrekken van Karaköprü tot Eyyübiye.

Şanlıurfa Metropolitan Municipality blijft innoveren in transport. Sanliurfa Metropolitan Municipality, dat in voorgaande jaren de nationale en internationale 6-award ontving op het gebied van transport, voltooide voorbereidende projecten en haalbaarheidsstudies voor lightrail-systemen.

Het railsysteem zal bestaan ​​uit het 15.3-station en het 16-station op de route Karaköprü - Abide - Eyyübiye. Transport zal worden gediversifieerd en eenvoudiger met het spoorwegsysteem dat een primeur zal zijn in Şanlıurfa. Het systeem, dat een snelle, veilige, economische en milieuvriendelijke oplossing biedt, zal in eerste instantie een totaal van 34-voertuigen bedienen. De lijn met de capaciteit om 225 duizend en 80 miljoen passagiers per dag te vervoeren zal het transport in twee richtingen langs de noord-zuid corridor van de stad vergemakkelijken.

Het spoorwegsysteem dat de waarden van de stad op hun thematische stops houdt en voertuigen ook zullen bijdragen aan het toerisme en dankzij de investering die moet worden gedaan, zullen zowel passagiers als verkeer ontspannen.

Elke 430-passagier heeft een passagierscapaciteit op elke route, terwijl elke 2.5 één passagier per minuut vervoert, terwijl het voertuig alle soorten veiligheid en comfort zal hebben.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.