Light Rail System Map Gepland in Şanlıurfakaart van het geplande spoorwegsysteem in Sanliurfada
Light Rail System Map Gepland in Şanlıurfa

Şanlıurfa Burgemeester Nihat Farmer social media-accounts in Sanliurfa, die een eerste functie maakte mijn aandeel van railsysteem betrokken, de boer, "Sanliurfa die een eerste van zijn railsysteem xnumxkm bestaat uit de lengte en de totale 15.3 station." Hij zei.

kaart van het geplande spoorwegsysteem in Sanliurfada
kaart van het geplande spoorwegsysteem in Sanliurfada

Op zijn sociale media-account gaf Çiftçi aan dat het 34-voertuig aan het begin wordt onderhouden X Şanlıurfa Metropolitan Municipality Een revolutie in het openbaarvervoersysteem. Karaköprü-Abide-Eyyübiye Het voorbereidende project voor de lichtspoorlijn en de haalbaarheidsstudie zijn voltooid. Het spoorwegsysteem, het eerste in Şanlıurfa, bestaat uit 15.3km-lengte en totaal 16-station. Het lightrail-systeem, dat in eerste instantie zal dienen voor het totale 34-voertuig, start vanuit Karaköprü en strekt zich uit tot Abide en Eyyubiye. De 225 duizend en 80 miljoen passagierscapaciteit per dag, langs de noord-zuid gang van de stad zal het transport vergemakkelijken. Transport zal worden gediversifieerd en gemakkelijker met het spoorwegsysteem dat een primeur zal zijn in Şanlıurfa. Dit systeem, dat een snelle, veilige en economische en milieuvriendelijke oplossing biedt, is een service die Urfa en de Urfa verwachten van de oudste nederzettingen. Het spoorwegsysteem, dat zal leven met de waarden van de stad en zijn thematische stops en voertuigen, zal bijdragen aan het toerisme en dankzij de investering die moet worden gedaan, zullen zowel passagiers als verkeer ontspannen. Laat Şanlıurfa goed zijn. Şanlı (urfanatik)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.