Een nieuw tijdperk in transport in Şanlıurfa is begonnenSanliurfada begon een nieuw tijdperk van transport
Sanliurfada begon een nieuw tijdperk van transport

Sanliurfa Metropolitan Municipality Burgemeester Nihat Ciftci, Narlidere Viaduct en Bridge Junction zullen in de nabije toekomst worden geopend.

Stalen bruggen, boulevards en wegenaanleg om het verkeer van Şanlıurfa Metropolitan Municipality te ontlasten, Narlıdere Köprülü Junction zal binnenkort de burgers dienen.

Çardaklıka Boulevard kunt u overschakelen naar met Karaköprü koppelen Yeşiloğlu de wijk Boulevard Ibrahim Kolsuzoğl die zal verbinden Boulevard Narlıdere Interchange Diyarbakir's Karaköprü besteedt Road zal zorgen voor een naadloze vervoer voorzieningen tussen de twee partijen.

Area het einde van de werkzaamheden van de technische team het onderzoek over de informatie bereikt velden Burgemeester Nihat Farmer, Metropolitan Municipality secretaris-generaal Abdulkadir honger, Metropolitan Municipality secretaris-generaal werd vergezeld door vice-Mahmoud osteopaat en raadsleden.

PRESIDENT FARMER: EEN SPECIAAL PROJECT IS VOLTOOID

President Nihat Çiftçi legde een verklaring af naar aanleiding van het onderzoek en zei dat de grote gemeente Şanlıurfa Metropolitan een nieuw tijdperk opende in Şanlıurfa met nieuwe boulevards en hoogbouwkruisingen. Grootschalige brugknooppunten die niet konden worden opgeheven door een lokale overheid, werden tijdens deze periode ondertekend. In Karaköprü hebben we de Narlıdere Bridge Interchange-onderzoeken bestudeerd die de 50 metermoboulevard verbinden met de GAP Boulevard aan de onderkant. Na een korte tijd werd een geweldig project gelanceerd. We vertrouwden het team in Şanlıurfa, ze vertrouwden ons en ons parlement nam beslissingen door ons te vertrouwen. Var Çardaklıkaya Bulvarı, die we openden met de verbindingen tussen bruggen en boulevards, was een nieuwe ademruimte voor Karaköprü.

K CONSTRUCTIE VAN KARAKOYUN EN ÇEVİK STRUCTUUR VAN GESTRUCTUREERDE BRUGGE JUNCTION IS VERWERKING Ç

Yine Karaköyun Katlı Köprülü Junction, dat momenteel in aanbouw is, is nog steeds een van de grote projecten. Twee stalen bruggen en twee bergpassages, die we dunner hebben gemaakt, zijn in de dienst van Şanlıurfa geïntroduceerd.

De bouw van de Agile Force Bridge Interchange, de arbeid van de Metropolitan Municipality en die kan worden onderverdeeld in het silhouet van Sanliurfa, blijft snel. Onderbouwde uitputtingsprocessen zijn erg belangrijk en worden voltooid door het algemeen directoraat van ŞUSKİ. De onteigening van de ringweg Oost-West werd uitgevoerd door de Metropolitan Municipality Transportation Department. Ik wil graag al onze collega's bedanken die hebben bijgedragen aan het project

Dankzij de aanleg van Narlidere Viaduct en Bridge Interchange worden Çardaklıkaya Bulvarı en Kolsuzoğlu Boulevard verbonden met een viaduct met een 430-meter. Diyarbakır De wegroute zal in de vorm van een filiaal en laat zijn en het hele project zal worden gebouwd met 3-vloeren met zijwegen. Met de voltooiing van de in aanbouw zijnde Narlıdere Köprülü-kruiswerkzaamheden zal er een naadloze overgang zijn op de route naar GAP Airport.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.