Dublex Road to Relax Het nieuwe stadion van Sakaryahet dubbele van de regio om nieuwe stadion
het dubbele van de regio om nieuwe stadion

Asfaltwerkzaamheden zijn gestart op de nieuwe duplexweg die door de Metropolitan Municipality aan het nieuwe stadion moet worden toegevoegd. Akbulut zei, in We zullen de middelste mediaan, trottoirs, loopbruggen en een dubbele vloer van duizend 320 meters binnen een korte tijd voltooien. Veel geluk, Hayır

Sakarya Metropolitan Municipality rondt een nieuw dubbel wegenwerk af dat het transport naar het nieuwe stadion zal vergemakkelijken. Toenemende huizen- en wedstrijddagen in het stadion vanwege de toename in voertuigdichtheid, heeft de Metropolitan Municipality plaatsgemaakt voor de regio; de asfaltwerken begonnen op de nieuwe dubbele weg met een lengte van duizend 320-meters. Burgers krijgen de gelegenheid om comfortabel te reizen met de werkzaamheden in de regio met het centrum, trottoirs, wandelgebieden.

7 duizend ton asfalt
Haydar Akbulut, hoofd van de coördinatiedienst voor wegonderhoud en infrastructuur, zei: Kon We implementeren een nieuw dubbelsporig werk in het nieuwe stadion. Na het voltooien van de fundering hebben we onze grenzen en vluchthuizen voltooid en zijn onze asfaltwerken gestart. We zullen dubbel wegcomfort bieden voor de regio met een duizend 320 meter verdeelde weg. We zullen ons werk snel voltooien. Veel geluk, Hayır

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.