Sahin: We keerden de landtrein naar GaziraySahin Black Train
Sahin Black Train

Gaziantep Metropolitan Municipality Burgemeester Fatma Sahin zei, iz We hebben al vier keer gezongen van het vasteland met ijzeren netten. Twee jaar geleden startten we het Gaziray Suburban Line Project en transformeerden we de landtrein naar Gaziray. We verbinden Gaziray met het stadscentrum, de georganiseerde industriële zone en de kleine industriële zone

31 maart 2019 Sahin, die samen met de burgers in Gazikent bijeenkwam in het kader van lokale verkiezingen, legde de voltooide en lopende projecten uit. president; rapporteerde dat het representatief zou zijn voor het concept van politiek dat projecten produceert tegen degenen die de politiek van modder, put en afval maken.

President Recep Tayyip Erdogan iy Gaziantep, onze verzekering, die stad verdient het beste van alles. Wat je wilt is over mijn hoofd, '' zei hij, herinnerend aan de president Sahin, zal in de nieuwe periode belangrijke projecten uitvoeren om stedelijk vervoer te verlichten, zei hij.

TRANSPORT IS EEN NIVEAU VAN WELZIJN

Gaziray Suburban Line project van de bouw van twee jaar geleden gestart denken president Fatma Sahin, "Gaziantep Transport Master Plan (GUAPA) met Gaziray project opgesteld onder het centrum van de stad, zijn 6 Organized Industrial Zone en kleine industriële zones met elkaar verbonden. Jarenlang hebben we het 'vierkoppige moederland' met de ijzeren netten gezegd, we konden niet eens de zwarte trein besturen. Dit is een teken van beschaving. Bijvoorbeeld hoe veel ijzer u met uw woonplaats netwerk, zodat u dichter bij de beschaving, is dit een niveau van welvaart, zal het moment worden verlengd bestaande forensenlijn kilometer 25, 16 Total stations moet worden gemaakt. Onze landlijn vertrekt vanaf Oduncular Sitesi, we passeren het kerkhof, we gaan onder de 5-mijl van Zeugma Museum, Ziekenhuizen en Hotels Zone. Waarom? Want als we dat niet doen, verdelen we de stad in tweeën. Waar komen we vandaan? We komen uit het gerechtsgebouw. Vanaf daar zijn het stadion, beylerbeyi, Dülük en de georganiseerde industriële zone. We maken Gaziray Park op de 5-kilometer. 40 meter diep, de lijn van 5-kilometers, we zijn aan het converteren naar de hemel. We zeiden: 'kindvriendelijke stad, jonge, vriendelijke stad, oude vriendelijke stad, we zullen vrouwvriendelijke stad zijn'. Nee, we gaan dit afmaken. Iedereen komt hier tot leven, net als Fıstık Park, Station Park, Hasan Celal, Beautiful Nations Garden. Alles is klaar, de infrastructuur van de staat gaat het groene weefsel van de bovenstructuur samenbrengen. GASKI heeft 500 miljoen subsidies voor infrastructuur gevonden, die een cent geld geeft aan wie onbeantwoord? De infrastructuur is over in dit land. Allereerst zul je de infrastructuur Öncelikle versterken.

ONZE MOOISTE ZAKEN ZULLEN METRO ZIJN

Sahin, zei: bildir Gaziantep metro komt eraan. Europa heeft het jaren geleden precies 200 gedaan. Turkije heeft alleen Ankara en Istanbul, Konya is net begonnen, we klaar met de uitvoering van het project. We werkten met de Spanjaarden. We gaan de metro in met het overstapstation. Vanaf hier onder de tuin van mensen. 55 meter van het Ersin Arslan Training- en Onderzoeksziekenhuis, 50 meter van Düztepe, 33 meters van Kahveli Pınar en 22 meters van Yeşilvadi. In het midden van de stad gaan we met de metro in 15 minuten naar het City Hospital, 15 minuten later sta je aan de andere kant van de stad. We moeten dit bereiken, maar dit is een zeer grote staatsinvestering. Het is geen normaal lightrailsysteem, maar een zorg voor onze kinderen, kleinkinderen en morgen. Je moet sterk in de hand zijn om dit te doen. Alleen de kosten van het implementatieproject voor de Metropolitan, 15 miljoen TL. Het is allemaal voorbij, we zijn op de grond. Metro zal onze beste baan zijn. We zijn altijd opgegroeid met naar de metro van anderen kijken en ons eigen verhaal schrijven

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.