Kermis open voor transportpanjak in Griekenland
panjak in Griekenland

Bursa Metropolitan Municipality en Highways Regional Directorate in samenwerking met de Fairground, de uitwisseling werd geopend. Bursa Metropolitan Municipality Burgemeester Alinur Aktas, Istanbul Street, een belangrijker punt is veiliger gemaakt, zei hij.

Met het doel van het verwijderen van niet langer een probleem voor het vervoer meer dan twee jaar in Bursa slimme kruising toepassingen, weg uitbreidingen, het vervoer kortingen openbaar en openbaar vervoer Vele studies, zoals het verhogen van de kwaliteit van hun voertuigen om het leven passeren Metropolitan Municipality te moedigen, het toevoegen van de oplossing voor Fair knooppunt uit de belangrijkste slagader. De onteigening en verplaatsing van infrastructuur van de Metropolitan Municipality of Istanbul en de brugconstructie van de Panayır Bridge Interchange, die werd aangelegd door de snelwegen, werd na de voltooide bouw voor transport geopend. Burgemeester Alinur Aktas, begeleidende Bursa Kamerleden Mustafa Esgin en Rafik Ozen, de AK-partij Provinciale Voorzitter Ayhan Salman en handelswijk Headman Dursun gevonden in het drop-splitsing onderzoeken verkeer met Kara.

Ongevallen zonder ongevallen

Verkeersknooppunt Fair geopend, de richting van het voertuig uit de buurt van Istanbul van de kermis, in de auto uit de buurt het gebruikers toestaat om veilig te kijken naar de richting van het centrum van de stad en Istanbul. Een belangrijke kwestie op Istanbul Straat gekregen dat ze in het geluk te leven dan het oplossen van Metropolitan burgemeester Alinur Aktas, "had een kleine vertraging in de studie geweest. Na een start zijn carrière in Bursa gesneden om hier eens te komen in de zoveel tijd, vond ik in het onderzoek. In het bijzonder hebben we het werk aan de verplaatsing van infrastructuur versneld. Afgevaardigden met de steun van onze Metropolitan en Highways hebben we ons werk met de regionale directie van de kant van de weg voltooid. Er is een serieuze regeling in deze regio en een belangrijke buurtverbinding. Het is ook een belangrijke overgangsroute. BURSA ons beter, ik wens ongevalvrij rijden, "zei hij.

We hebben het beloofd, dat hebben we gedaan.

Bursa-afgevaardigde Refik Özen zei dat ze hun beloften tot dusver hebben vervuld en zei, bugün We hebben hier ook beloofd. We zien ook het voordeel van dezelfde frequentie bij de Metropolitan Municipality en de centrale overheid. We hebben veel werk te doen. We brachten de onteigeningen naar de laatste fase bij Beşyol Junction. We streven ernaar om de zijwegen in korte tijd af te werken en deze service te openen. Ik wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de beurs, met name de Metropolitan Municipality and the Highways ş.

Bursa-afgevaardigde Mustafa Esgin en AK-partij Provinciale voorzitter Ayhan Salman opende ook het verkeer naar de kruising van Bursa wenste goed te zijn.

Hoofd van het district Dursun Kara, Panayır, bedankte ook president Aktaş voor zijn diensten aan de regio, speciaal voor de kruising.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

13 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Pts 13
Geen evenementen gevonden
Zat 18
Geen evenementen gevonden
Sun 19
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.