Sector gewogen R & D in de automobielsectorautomotive sector moet gewicht aan geven
automotive sector moet gewicht aan geven

Om de automobielsector te evalueren in termen van de logistieke sector, is het noodzakelijk om de cijfers in de automobielsector te bekijken. In het bijzonder is het belangrijk om na mei 2018 de economische knelpunten en wisselkoersschommelingen in de automobielsector nauwkeurig te analyseren.

Wanneer we kijken naar de gegevens vrijgegeven door de Automotive Industry Association; In de periode januari-oktober van 2018 nam de totale productie af met 6 in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar en met de productie van auto's door 9. In dezelfde periode kunnen we de informatie bereiken dat de totale productie 1 miljoen 298 en 282 duizend 858-eenheden is.

Bovendien, OSD-rapporten; In de bedrijfsvoertuiggroep was de productie in de periode januari-oktober van 2018 evenwijdig aan het voorgaande jaar, terwijl deze op hetzelfde niveau bleef in de lichte bedrijfsvoertuiggroep en toenam in het niveau van 18 in de zware bedrijfsvoertuiggroep. Uitvoercijfers van de automobielsector in termen van totale automobieluitvoer in termen van eenheden parallel met vorig jaar, auto-export, toont het percentage van 5 een daling. In vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar, steeg de totale automobieluitvoer met 2018 in dollar in de periode van januari tot oktober, terwijl 13 steeg met EUR in dezelfde periode van het voorgaande jaar. In deze periode bedroeg de totale automobielexport 6 miljard dollar, terwijl de automobielexport met 26,9 steeg tot $ 6 miljard. De uitvoer van auto's in de eurozone daalde met 10,327 naar 1 miljard.

In het licht van deze cijfers, denk ik dat het passend is om twee verschillende analyses uit te voeren, wanneer we de logistiek parallel aan de automobielsector beschouwen. Een daarvan is de toegevoegde waarde gecreëerd door de Turkse auto-industrie voor de logistieke sector en de andere is de impact van de technologische ontwikkeling in de automobielindustrie op de manier waarop de logistieke sector werkt in Bunlar.

Turkse auto-industrie, die een snelle ontwikkeling in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een belangrijke sector in de economie van het land en Turkije, regionale locatie, hoge marktpotentieel, als gevolg van de groeiende binnenlandse en internationale marktvolume en investeringen, met name van de geëxporteerde voertuigen naar de "productie center EU "Had geweest. De daling in 2018 heeft echter zowel de automobielsector als onze belanghebbenden getroffen. Om echter de Turkse automobielsector zijn exportgerelateerde doelstellingen te laten bereiken, is het ook noodzakelijk om de logistieke structuur nauwkeurig en efficiënt te plannen en te beheren en om competitieve macht voor de sector te krijgen. Dit is alleen mogelijk met het opzetten van een sterke fysieke infrastructuur van het logistieke systeem en workflowprocessen.

Tegenwoordig zien we, ondanks de toenemende logistieke behoeften, dat er ernstige tekortkomingen zijn in termen van efficiënte en efficiënte logistieke diensten tegen de groeitrends van de sector.

Om deze reden zijn wij van mening dat de bestaande logistieke infrastructuur van ons land de productie en export in de toekomst moet ondersteunen en dat de automobielsector zijn ontwikkeling moet voortzetten op een manier die voldoende is voor zijn doelstellingen. Zowel de particuliere sector als het publiek moeten stappen ondernemen om in te spelen op de behoeften van de automobielsector, die een van de toonaangevende sectoren van de export van het land is bij het plannen van de logistieke infrastructuur en nieuwe investeringen. Het is met name van groot belang om de verbindingswegen van de havens te voltooien, aangezien bijna 90 van auto-exporten over zee wordt gemaakt.

De technologische ontwikkeling en R & D-investeringen in de automobielsector zijn ook nauw verbonden met de logistieke sector. Vooral gezien de EU-landen waar onze buitenlandse handel intens is; technologische investeringen vormen een ernstige situatie voor onze sector. Zoals bekend zijn voertuigen die fossiele brandstoffen gebruiken in veel landen van de EU verboden. Vanuit dit oogpunt verwachten we dat de automobielsector nieuwe generatie voertuigen produceert die gevoelig zijn voor het milieu en over de hele wereld de technologie hebben om te worden geaccepteerd. Met de transformatie van transport in het komende 10-jaar zal de hele wereld overschakelen op elektrische en zelfs mogelijk onbemande voertuigen.

Vanuit het oogpunt van de economie van ons land zullen internationale transportbedrijven moeten investeren in nieuwe voertuigen. Op dit moment zullen de noodzakelijke stappen van de auto-industrie en de productie van bedrijfsvoertuigen met deze technologie in ons land ons land zowel verbeteren als het ons gemakkelijker maken om te investeren. (Emre ELDENER) UTIKAD Voorzitter van de Raad van Bestuur)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.