353 Km-lijn puttend uit legerwegen



legerwegen km cizgi cizildi
legerwegen km cizgi cizildi

Ordu Metropolitan Municipality zet zijn activiteiten voort om te zorgen voor een veiligere verkeersstroom op de straten en straten geplaveid over de provincie en om het comfort van de wegen te vergroten. Metropolitan Municipality-teams hebben in de afgelopen twee jaar het asfaltwerk op de weg voltooid met betrekking tot 353-machinewerkzaamheden op km-niveau.

CHIPS ZULLEN GEBRUIKERS LEIDEN

informatie die het leger burgemeester over het onderzoek Peters Tekintaş, de stad over het hete asfalt uitgevoerde werkzaamheden op straat, zeggen dat de straten en wijken toename van de groep de verkeersveiligheid om de wegmarkering werk voort te zetten, zei dat voetgangers en voertuigen betekent meer comfortabel en veilig gebruik is het mogelijk een voorziening . President Tekintaş in een verklaring: "De pijlen getekend op het wegdek, dankzij ons werk bestaat uit het schrijven horizontale strepen en symbolen verklaarde een aantal verbodsbepalingen en beperkingen op het organiseren van het verkeer. Aldus worden markeringen verschaft om de gebruikers te leiden. Wegmarkering op de lijn, tekst, pijlen en symbolen krijgen van tevoren informatie over de weg met chauffeurs, verboden en beperkingen worden gerapporteerd. Omdat de detectie van wegmarkeringstekens hoger is dan op verkeersborden, worden de berichten die aan de bestuurders worden gegeven gemakkelijker verzonden. Om deze reden is de nachtzichtbaarheid verzekerd, omdat de verkeersborden hetzelfde effect hebben als de verkeersborden. Het wegverkeer wordt vergroot als gevolg van het gebruik van de juiste rijstroken in de richting van het verkeer op kruispunten en wegen Kav.

353 KM'S LIJN TEKENING

Voetganger en tot doel hebben om veiliger transport voertuigen in de straten en steegjes Metropolitan Municipality teams, de laatste twee jaar ongeveer 353 km lange route is 148 309 duizend mxnumx lijn werk werd uitgevoerd op de weg uitgevoerd. Team door in het verkeer bestuurders, voetgangers en passagiers gemeenschappelijke taal met verkeerslichten rechtsaf en het draagt ​​groot belang voor de veiligheid van de bouwplaats is gemarkeerd, zal worden voortgezet zonder onderbreking aan het werk om de wegen veilig te stellen in de provincie zei hij. Aan de andere kant moeten de bestuurders voorzichtig zijn om de weg op de weg te gebruiken, wat aangeeft dat de gebruikers van het voertuig moeten worden gevolgd verkeersborden en markeringen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws



Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.