Army Ring Road verlicht stadsverkeerhet legerwegverkeer heeft het stadsverkeer verlicht
het legerwegverkeer heeft het stadsverkeer verlicht

Van president Recep Tayyip Erdoğan 1. De opening van de Ordu Ring Road verlichtte aanzienlijk de last van de kustweg van de stad.

Ordu Metropolitan Municipality Burgemeester Engin Tekintaş, die een verklaring aflegde aan de journalisten na het maken van observaties op de Ordu Highway, zei, em De weg is 1. Sinds de opening van de etappe zien we dat er een serieuze opluchting is in het stadsverkeer. We zijn erg blij om te zien dat het verkeer aanzienlijk wordt ontlast

STADTRANSPORT MET HET MILIEU

President Tekintaş, 1. 1 op zondag, verklarend dat ze blij waren met de opening van de etappe. bedankt president Erdoğan, die het podium opende. 1 van de weg. President Engin Tekintaş, die gemerkt heeft dat er sinds de opening van de etappe serieuze opluchting is in het stadsverkeer, zei çok Ordu Çevre Yolu 1. De Boztepe-tunnel is de 3-bin 300-meter en de Öceli-tunnel is de 2-bin 30-meter. Dankzij deze tunnels is de 40 in enkele minuten door de stad gepasseerd, maar deze tijd is gedaald tot 10 minuten.

DAGELIJKSE 125 DUIZENDEN VOERTUIGEN UIT HET STADSCENTRUM IN DE ZOMER

President Tekintaş zei dat de tweede fase van de weg in korte tijd zou zijn voltooid. Niet alleen het verkeer maar ook het voetgangersverkeer zal worden verlicht. In de zomer kan het aantal voertuigen dat het leger passeert oplopen tot duizend 125 per dag. Gezien dit aantal lijkt het belang van de weg steeds meer Bu.

EEN GROTE BRANDSTOF BESPARING ZAL WORDEN GEGEVEN

Voorzitter Engin Tekintaş, 2011'da legde de basis van de weg is een heel mooi werk, verklarend dat de weg naast tijdwinst, brandstofbesparing ook zorgt voor de chauffeurs en dus een economisch grote bijdrage is verkregen, voegde hij eraan toe.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.