Won de MAGNA Innovation Award met NTN-SNR sensorlagerwon de magna-innovatieruimte met ntn snr sensorlager
won de magna-innovatieruimte met ntn snr sensorlager

NTN-SNR ontving een innovatieprijs in de categorie van Electrification üne, die voor het eerst werd geïntroduceerd door Magna Powertrain in 2018.

leider op de wereld met het bedrijf uit NTN-SNR ROULEMENTS handtekening toenemende EFI significante resultaten op het sensor gebied Automotive, door ondertekening van een samenwerking in de afgelopen dagen hadden hun mouwen opgerold om de motor van de toekomst te ontwikkelen. Het gezamenlijk geïmplementeerde project is een dual-dragende sensor die de controle van elektrische motoren in voertuigen optimaliseert; het trok de aandacht van de hele markt.

Voor vorig jaar categorie 'elektrificatie' de eerste keer dat de awards innovatie toonaangevende speler in e-mobility oplossing, die de prijs projecten Magna Powertrain werd verleend; kroonde zijn werk. Met deze innovatie, ontwikkeld als reactie op de grote vraag van de producenten, zijn alternatieve oplossingen voor bestaande normen ontwikkeld. Nauwkeurige metingen en veilige bedrijfsomstandigheden werden gecreëerd door een hoeksensor in de ontwikkelde roller te integreren om een ​​veel compactere en eenvoudigere installatie te bieden.

SENSOR LAGER VOOR HULPMIDDELEN VAN MORGEN EEN GEWELDIGE VOORUITGANG

In november jongstleden, in de categorie asyon Electrification inc van de Supplier Innovation Competition, ontving het sensorlager de eerste prijs. Magna Powertrain, dat de beste innovaties van original equipment manufacturers beloont, heeft dit sensorlager geaccepteerd als een belangrijke stap vooruit voor de voertuigen van morgen. Verwacht wordt dat elektrische en hybride voertuigen de 2025 zullen zijn van de automobielmarkt in 40. (de stendüstr)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.