Narlıdere Viaduct en bruguitwisseling geopend met ceremonienarlidere viyaduk en koprulu junction toren werden voor service geopend
narlidere viyaduk en koprulu junction toren werden voor service geopend

Sanliurfa-verkeer om de Sanliurfa-Diyarbakir-weg te ontspannen, waarvan de aanleg werd voltooid door de Metropolitan Municipality of Narlidere Viaduct en Bridge in het knooppunt 3, werd met een officiële ceremonie gelanceerd.

stalen bruggen met het oog op de Şanlıurfa verkeer, boulevards en wegverbreding werk te verlichten blijft Metropolitan Municipality, die toegang geeft tot Çardaklıka Boulevard en Karaköprü koppelen Yeşiloğlu de wijk Boulevard Ibrahim Kolsuzoğl die zal verbinden Boulevard Narlıdere geopend in een ceremonie op Interchange.

ÇİFTÇİ, "ŞANLIURFA VERKEER TOT SUCCES TOT SUCCES EEN GEWELDIG PROJECT"

Karaköprü en verbindt de ene kant van een regio die verlichting van het verkeer kruispunt knooppunt ingehuldigd door president Nihat Farmer zal zorgen, zeiden dat ze hadden hun gouden eeuw in Sanliurfa vervoer.

In de openingstoespraak Mijnheer de Voorzitter boeren hier, "Meneer de president Recep Tayyip Erdogan pad wordt continue beschaving, bleven we ons werk door inwerking op zijn woord. Onze stad is nu het invoeren van een nieuw voertuig om elk jaar op de markt in termen van verkeer leegloop van het platteland te stijgen naar de economisch niveau en we wonen in een stad waar bijna 2-3 voertuig per huishouden. Het aantal voertuigen in het verkeer in een stad met zo veel te beheren en geven toegang tot de één van alles is geen gemakkelijke weg om een ​​naadloze transport management. Het personeel van onze Metropolitan Municipality is de eigenaar van de projecten in Şanlıurfa. Tijdens het jaarlijks proces van de burgemeester van 10 hebben we zeer goede relaties met onze algemene directie van snelwegen. In Şanlıurfa moesten we de ringwegen voltooien. We maken gebruik van alle middelen in onze handen op dezelfde manier, in samenwerking met de handen van de Unie en om te ademen op een ontspannen manier en verkeer aan te sluiten op een van de kleine ring. Eerste Martyrs juli 15 en twee overbrugd democratie zoals we begonnen we begonnen kruispunt na de Algemene Directie van de Highways Karakopru 8 kan richting die Riot voert de biedingen worden overbrugd knooppunt gedaan terug te keren. Dan voeren we de Narlıdere openen nu door de Metropolitan gemeente aan het doen zijn de Interchange. Ook de uitwisseling van ons werden naar de geheime diensten in deze periode. Opnieuw Karako door de Metropolitan gemeente van onze Junction bouw van de brug blijft. De kruising werd binnen een korte tijd dat ik hoop dat onze medeburgers zal worden gepresenteerd voor onze Şanlıurfa voltooid. Onze broeders in Sanliurfa ondervonden problemen tijdens deze studies, maar ontwikkeling is ongeveer zo. Als je niet het werk dat niemand bang te doen en nooit durven niet verbeteren deze stad "

"22 BULVAR OM OPSLAAN RESPECTIEVELIJK UR

In een korte periode van 3,5 jaar 25,35 en voorzitter Nihat Çiftçi gezegd dat ze brengen Sanliurfa maken 50 Boulevard, met inbegrip van 22 meter, "GAP başkentiyiz en dat onze stad is ons belangrijk en de regering van de Republiek Turkije, een stad die veel van onze president cares. Şanlıurfa zal groeien en bloeien met vruchtbare landen. We moeten onze problemen in onze groeiende en ontwikkelende stad achterlaten en altijd vooruitgaan. Indien nodig zullen we de Berg doen, we zullen de Uitwisseling doen indien nodig. Karaköprü Tijdens de periode van Nihat Çiftçi werden de bossen in noordelijke richting gebracht, en naast de constructie van de naast de ontwikkeling van de bergrokzone kon niet worden gebouwd. Als de stad het in vraag stelt, zullen er twee bruggen zijn. Ons management, dat dit voor ogen heeft, heeft het samen met onze technische vrienden gemaakt en geopend voor service. Wanneer onze boulevards met elkaar verbonden zijn, zal onze stad naar mooiere plaatsen gaan. Deze dingen gebeuren met werk, als we van ons land houden, zullen we hard werken en produceren. Wanneer iedereen zijn best doet, zal deze stad met de hand worden ontwikkeld. De eigenaar van deze projecten is personeel, handdruk. Sanliurfa-bedrijven voor de oppervlakte van de landelijke weg voor de brug doen nu kruispunt en gigantische projecten. Dat komt omdat we onze eigen middelen hebben gebruikt. Als we van deze stad houden, moeten we onze eigen kinderen waarderen aan onze eigen waarden.

'N WE HEBBEN DE PROBLEMEN VAN SANLIURFA TOT DE DATUM'

President Nihat Ciftci zei: "Wij hebben ons niet kunnen uitdrukken van werken. 20 We zijn geïnteresseerd geweest in basiszaken zoals drinkwater, brugkruising, asfaltwegen die u wilt verstoren in de geschiedenis als de hoop van de mensen. We hebben ze allemaal als liefhebbers van de stad voltooid en sommigen van hen zijn momenteel in aanbouw. Met de toestemming van Allah zullen ze in de toekomst worden voltooid en zullen ze worden aangeboden aan de Sanliurfa. We zijn nooit lui geweest, we hebben eerlijk gehandeld als hardwerkend. We geloven dat het gebed van de Şanlıurfa-mensen achter ons ligt en we geloven dat de kiemen van dit project, die in de komende dagen zijn genomen, in onze stad zullen verschijnen. Şanlıurfa wordt de mooiste stad in de regio Şanlı

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.