Mustafakemalpaşa Inloggen is nu veiligerMustafakemalpasa is nu veiliger
Mustafakemalpasa is nu veiliger

Bursa - Izmir Mustafakemalpaşa County Tatkavaklı inschrijving heeft gedaan op de snelweg Interchange, werd geopend met een ceremonie. Bursa Metropolitan burgemeester Alinur Aktas, de infrastructuur van de wijk verwijderen ongeveer 350 miljoen aan leningen verstrekt door de Europese Investeringsbank als het contract met betrekking tot het project aan het begin renoveren gaf het goede nieuws dat ze zullen ondertekenen in de komende dagen.

Bursa Metropolitan Municipality, het stadscentrum en 17 nemen de projecten die geen probleem meer zullen zijn in de wijk, terwijl de investeringen van de centrale overheid vooral ondersteuning bieden voor de transportbeveiliging in de districten.

De locatie van het district Mustafakemalpaşa, dat verbonden was met de weg Bursa - İzmir en de verkeersongevallen die vaak dodelijk en gewond waren, werd volledig veilig door de Tatkavaklı-uitwisseling die werd gemaakt door de regionale directie van de snelwegen. In de 2016 voltooide Interchange bruggen, arm knooppunten ervaren in onteigening in een gerechtelijke procedure was te wijten aan de bouw opgeschort. overbrugd Na ongeveer 2 jaar nationalisatie en knooppunt bouwwerkzaamheden, werd het geopend in een ceremonie.

De openingsceremonie van de kruising die ongeveer 13 miljoen TL kostte; Bursa wetgevers Hakan Cavusoglu en Mustafa Esgin met Bursa Metropolitan burgemeester Alinur Aktas, MHP vice-voorzitter Mustafa Hedo Vahapoğlu, Mustafakemalpaşa Burgemeester Sadi overlevenden, Mustafakemalpaşa Gouverneur Mehmet Zeki Koçberber, Mustafakemalpaşa Cumhur Alliance burgemeester kandidaat Mehmet Kanar, de AK Partij en de MHP district administrators en veel burgers waren aanwezig.

"Als je stabiliteit hebt, is er welvarend leven"

Bursa Metropolitan Municipality Burgemeester Alinur Aktas, in zijn toespraak tijdens de ceremonie, een land kan alleen ontwikkelen met stabiliteit, zei hij. In de afgelopen jaren, vooral in Bursa, met inbegrip van alle belangrijke werk uiten President Aktas in Turkije, "Als een ontwikkeld land, indien ontwikkeld, gestabiliseerd als de wegen en kruispunten zijn gemaakt, geopend industriële zones. Het zorgt voor werkgelegenheid, export en wordt een welvarend leven in dat land. Het is tijd voor eenheid en samenhorigheid. We gaan verder in eenheid en solidariteit, zei Birlik. Aktaş feliciteerde degenen die hadden bijgedragen aan het kruispunt, en had doorgegeven aan degenen die overleden voor het kruispunt.

President Aktas, zal vanaf het begin van het project de infrastructuur van het Mustafakemalpasa-district vernieuwen van de Europese Investeringsbank, die in de komende dagen ongeveer 350 miljoen TL-leningsovereenkomsten zal verstrekken en de start van het werk snel na de verkiezingen zal aankondigen.

"Onze liefde, we hebben problemen"

Bursa plaatsvervanger en Parlementaire Commissie voor de Mensenrechten voorzitter Hakan The Cavusoglu "De weg is de beschaving," zei hij, beheersing, niet slijpen, met medewerkers die streven naar een natie van bedienden dat Turkije een grote afstand groter zijn, zei hij. 15 26 duizend 500 kilometers verdeeld in de weg opgenomen die record Cavusoglu, bölünmüş Alle wegen verbinden Bursa met aangrenzende steden verdeeld weg. We hebben de hogesnelheidstrein versneld. Hopelijk zullen we het in korte tijd afmaken en zelfs uitbreiden naar Bandirma. In het bijzonder hebben we lopende wegeninvesteringen in het berggebied. De 9.1-kilometerstand is voltooid. Bij de Doğancı-dam bouwen we een 270 meter lang viaduct en drie tunnels. Als je problemen hebt, dien je, als je van deze natie houdt, dien je. Onze liefde, we hebben problemen, Bizim zei hij.

16-gezondheidsinvestering in 68-jaren

Bursa-afgevaardigde Mustafa Esgin herinnerde eraan dat de Tatkavakli-kruising de toegangspoort is van Mustafakemalpasa. Laatste 16 Esgin zei dat ze al jaren geweldige diensten hebben geleverd, gin. We voerden al deze diensten uit met je hartgebeden. Bursa premier zou komen om een ​​voetgangersbrug in de oude Turkije te openen. Nu hebben we de 4-kruising tussen Bursa en Bandırma geopend. Vandaag openen we de Tatkavaklı-kruising. In het afgelopen 16-jaar hebben we geïnvesteerd in 68-gezondheid in Bursa, het 16-ziekenhuis. We begrijpen de service van politiek naar het land naar het land, Biz zei hij.

Mustafakemalpaşa Burgemeester Sadi Kurtulan zei dat het kruispunt dat geopend werd voor de dienst een project was waar Mustafakemalpaşa jaren naar verlangde en bedankte degenen die hebben bijgedragen aan de bouw van de brug.

MHP Vicevoorzitter Mustafa Hidayet Vahapoglu bedankte degenen die hebben bijgedragen aan de aanleg van de kruising. Na de toespraken werd Mustafakemalpaşalılar verlangend naar het verkeersknooppunt geopend.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.