Mini-terminals geïntroduceerdmini-terminals geïntroduceerd
mini-terminals geïntroduceerd

Een van de projecten die moeten worden gemodelleerd voor Kayseri Metropolitan Municipality, Mini Terminals Project, werd geïntroduceerd met de medewerking van burgemeester Mustafa Çelik en vertegenwoordigers van de sector. Sprekend op de vergadering Voorzitter Mustafa Celik, zei ze dat Turkije en de mini-terminal project is een wereldprimeur.

6 werd geïntroduceerd in verschillende delen van de stad om Mini Terminals Fizuli Straat doen in programma's in het bijzijn van Mini Terminal uitgevoerd. Introductieprogramma van de Metropolitan burgemeester Mustafa Celik, evenals de AK-partij Provinciale President Saban Çopuroğlu, voorzitter van de Kamer van Koophandel Omar Gülsoy Alle Bus Federatie President en TOBB personenvervoer over de weg sectorraad voorzitter Mustafa Yildirim, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de burgers.

"PRODUCTIVITEIT VERHOOGD, CITY TRANSPORT ID H
Alle Bus Operators Het leveren van een toespraak op het introductieprogramma Federatie President en TOBB personenvervoer over de weg sectorraad voorzitter Mustafa Yildirim, Kayseri 117 agentschap, zei dat de locatie van de service met 53 shuttle Mini terminals ontvangen van die zeer belangrijk project. Huren en voertuigen van de kosten van de bus is uitgegroeid onhoudbaar beheer en de luchtvaartmaatschappij dat ze moeten downloaden kost meer aan drijvende passagiers het benadrukken van de Lightning, "een beschaafde manier aan te trekken, het geeft een identiteit rond de stad 6 terminal niet langer voldoet aan de behoeften van de industrie. Efficiëntie in transport is toegenomen met dit project. Kayseri maakte in deze zin een primeur. Ik wil graag onze voorzitter bedanken voor het nemen van de eerste stap die een grote bijdrage zal leveren aan onze sector

In zijn toespraak verklaarde de president van de Kamer van Koophandel Ömer Gülsoy dat er gemeenten zijn om het leven van de mensen te vergemakkelijken. Gülsoy, het project met het publiek, de belangen van de operatoren worden beschermd.

"WIJ GAAN NIET VOOR HET VULLEN VAN EEN
Burgemeester Mustafa Celik zei dat ze tot het einde van hun termijn met dezelfde snelheid zullen blijven werken. Beweren dat ze zich bewust zijn van de verantwoordelijkheid die hen is gegeven, zei burgemeester Çelik, olan. De dag ervoor hebben we het protocol ondertekend van de eerste buispassage van Kayseri op Hulusi Akar Boulevard, een van onze belangrijkste transportinvesteringen. Gisteren hebben we de basis gelegd voor het tweede project voor kinderen zonder handicap, een belangrijk onderdeel van de gemeente en dat in ons land geen voorbeeld heeft. Vandaag weer introduceren we de diensten die we bieden via onze eerste Mini-terminals en terminals in Turkije. We legden de basis van Turkije's meest uitgebreide valide Life Center volgende week. Zoals u kunt zien, kijken we niet naar de klok en vullen we de overuren niet in. We zullen blijven werken voor onze stad tot de laatste dag en het laatste uur

Uiten hun investering in het gebied van het vervoer over de jaren 4 en Mini terminals ook verklaard dat deze investeringen tussen president Mustafa Celik, zei dat de eerste modellen van de Mini Terminal in Turkije. President van de All Federation of Buses Mustafa Yildirim zei dat het project de eerste in de wereld was en zei dat het project. Voorzitter Mustafa Celik, een project zeiden ze zal het model zijn, zei dit project en busbedrijven publiek die het mogelijk maken zowel aan de burgers ten goede komen. Fuzuli Street, evenals Yoğunburç, Talas, groene wijk, Beyazşehir and Steel voorzitter stelde dat er geen mini-terminals in Belsen, het kantoor van de busmaatschappij in de terminal, Kent merkte op dat in het brood buffet en de betaling punten.

Na de toespraken werd Mini Terminal op Fuzuli Street bezocht door de deelnemers.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.