Mevlüt Uysal 2 Testrit op verschillende spoorlijnheeft test suri op het bestaande spoorwegsysteem gemaakt
heeft test suri op het bestaande spoorwegsysteem gemaakt

Istanbul heeft vandaag een historische dag in het openbaar vervoer gehad. Burgemeester van de Metropolitaanse Gemeente van Istanbul en AK Partij Büyükçekmece Burgemeester Kandidaat Mevlüt Uysal; vanmorgen, Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Line, en Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy tramlijn in de namiddag, "Car Test Drive" werd gerealiseerd. Elk 2-railsysteem, dat op dezelfde dag met testritten is gestart, vestigt de aandacht met zijn N eerst op een functie. De metrolijn Mahmutbey-Mecidiyeköy is de eerste aan Europese zijde met zijn volledig automatische metro zonder bestuurder. Eyüpsultan-Eminönü-Alibeykoy tramlijn zal de eerste tramlijn zijn dat implementatie van dit systeem in Turkije bij de geleverde energie bovenleiding systeem van de grond.

Het aftellen is begonnen voor het verschillende spoorwegsysteem van 2 om in Istanbul te gaan opereren. Istanbul Metropolitan Municipality Mayor en de AK-partij kandidaat Buyukcekmece Burgemeester Mevlüt Uysal, op dezelfde dag als de metrolijn Mecidiyeköy-Mahmutbey-Eyüpsultan zowel Eminönü-Alibeykoy tramlijn in "Car Test Drive" deed naakten. In veel wijken van de Europese zijde zal elke 2 rail systeem aan te sluiten, met name om verkeersopstoppingen in deze gebieden van dichte bevolking te verminderen, om te zorgen voor een snelle en comfortabele transport faciliteiten.

Het eerste programma van de dag, Stone-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey eerste fase van de metrolijn, die werd gehouden in Mecidiyeköy-Mahmutbey metrolijn. ; Car Driving Test kent-programma wordt gehouden op het station Tekstilkent / Giyimkent; Istanbul Metropolitan Municipality secretaris-generaal Hayri Baraçlı, Bağcılar burgemeester Lokman beller, Esenler burgemeester Mehmet Tevfik Goksu, Eyup burgemeester Hasan Tahsin Master, Eyup burgemeester Phase Sword, Eyüpsultan burgemeester Remzi Aydin, Cumhur Alliance-AK-partij Eyüpsultan burgemeester kandidaat Marine Origin, Cumhur Alliance-AK-partij Sisli burgemeester kandidaat Nihal Yildirim, Cumhur Alliance-MHP Besiktas burgemeester kandidaat Serkan Toper, Istanbul Metropolitan Municipality adjunct-secretaris-generaal van de Istanbul Metropolitan Municipality afdelingshoofden, IMM dochterondernemingen van General Manager en lid van de aannemer vertegenwoordiger.

DE EERSTE CHAUFFEURSMETHODE VAN DE EUROPESE ZIJDE BEGINT VAN BAGCILAR
Uysal zei in een verklaring aan journalisten dat onafgebroken werken doorgingen Al vanaf vandaag zijn voertuigtestritten gestart op de metrolijn Mecidiyeköy-Mahmutbey. Testritten worden voornamelijk gedaan met een handmatig systeem. Vervolgens start de bestuurder de testrit. De Mahmutbey-Mecidiyeköy-lijn dient 18-station met 15-kilometers. Tegelijkertijd, na de vorig jaar geopende metrolijn Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy / Sancaktepe, wordt het de eerste onbemande metrolijn in Istanbul en de tweede aan de Europese kant. We zullen snelle, comfortabele en veilige vervoersdiensten aanbieden aan onze burgers met de nieuwste technologie die is uitgerust met volledig automatische voertuigen zonder bestuurder. Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy / Sancaktepe Metrolijn-testproces duurde lang. Deze keer met onze ervaring werkten we goed. Tijdens een vergadering met de aannemer en technische ingenieurs, kon het testproces in een kortere tijd worden voltooid. Hopelijk openen we deze lijn voor de burgers in het laatste kwartaal van dit jaar. De voortzetting van de lijn bevindt zich op de metrolijn Kabataş-Beşiktaş. Ik hoop dat het werk hier in 2020 jaar zal worden afgerond. De hele lijn heeft een totale lengte van 24,5-kilometers. 19-eenheden met station

Bagcilar
Esenler
Eyup
Eyüpsultan
Eyup
Sisli
Beşiktaş
Beyoğlu-districten worden verbonden. Deze districten zijn ook de regio's met de hoogste bevolkingsdichtheid in Istanbul. 70 duizend passagiers in één richting per uur per lijn en 1 miljoen passagiers per dag

Mecidiyeköy-Mahmutbey programma in Metro Line-Eyüpsultan dan Eminönü-Alibeykoy driving test werd uitgevoerd door de voorzitter van de tram Hattı'ndaaraç tamme uitgevoerd. De ceremonie vond plaats op het strand van Balat; Istanbul Metropolitan Municipality secretaris-generaal Hayri Baraçlı van de Eyüpsultan burgemeester Remzi Aydın AK-partij Fatih Burgemeester Kandidaat Ergün Turan, de AK-partij Eyüpsultan burgemeester kandidaat Marine Origin IBB plaatsvervangend secretaris-generaal, het hoofd van de afdeling, samen met andere ambtenaren en burgers.

TRAMVAY MILIEU EN GESCHIEDENIS
Benadrukt dat de lijn project in de gezondheidszorg en de bescherming van de historische Touch Care milieu wordt tam gemaakt, "Eyüpsultan en deze lijn zal verbinden de wijk Fatih, die in totaal 10,1 kilometer heeft. We zullen schoonheid toevoegen aan de schoonheid van onze Gouden Hoorn door dit spoorwegsysteem te bouwen dat in beide districten zal circuleren. Deze lijn biedt ook de mogelijkheid om die historische plaatsen te bekijken wanneer ze naar Istanbul komen voor toeristische doeleinden. Deze regel is; voedingsenergie vanaf de grond met de bovenleiding wordt een eerste in Turkije. Er zullen op het historische schiereiland zelfs geen bovenleidingstokken zijn, zodat er geen beeldvervuiling is. Langs de lijn zullen tramvoertuigen hun energie betrouwbaar ontvangen van een ingebed systeem tussen twee rails. Als gevolg hiervan zullen energiepolen en bijbehorende energiekabels niet langs de route worden gebruikt. Er worden vergroeningwerken gemaakt tussen de rails en worden compatibel gemaakt met de regio. Ray van toepassing ingevolge antitrilsystemen worden geluid en trillingen veroorzaakt door de treinen worden verhoogd door het minimaliseren van zowel reiscomfort en geluidsoverlast te voorkomen. Ook deze lijn, die worden vervaardigd in Turkije zullen onze lokale en nationale auto, "zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.