De vreugde van collectieve onderhandelingen in Metro IstanbulDe vreugde van de metro in Istanbul collectief contract
De vreugde van de metro in Istanbul collectief contract

De dochtermaatschappijen van de Istanbul Metropolitan Municipality in Istanbul, Istanbul, hadden de collectieve arbeidsovereenkomst ervaren. Het tempo van de stijging van de werknemers is bepaald door het contract, dat de reikwijdte van het contract dekt.

Istanbul Metropolitan Municipality dochterondernemingen van de Metro in Istanbul, ambtenaren en vakbonden CIVET RAILWAYS 2 jaar collectieve arbeidsovereenkomst met de vakbonden werd ondertekend WORK. Esenler IMM Adem Baştürk Cultural Center hield een ceremonie in Istanbul namens de Metropolitan gemeente Istanbul Metropolitan Municipality secretaris-generaal van Hayri Baraçlı en plaatsvervangend secretaris-generaal Eyüp Karahan, Turk-voorzitter is Ergun Atalay, Metro Istanbul General Manager trad in november Kutlu Mix en rail-vertegenwoordigers van de vakbonden en de werknemers.

Na de openingsceremonie ondertekenden de secretaris-generaal van de IMB Hayri Baraçlı en de bevoegde vakbondsafgevaardigden de CAO. Na de ondertekening van de handtekening werd de ceremonie beëindigd met een collectieve fotoshoot.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.