Tariefwaarschuwing vanaf Marmaray



loonpuntwaarschuwing van marmara
loonpuntwaarschuwing van marmara

Istanbul-forenzentrein geopend vandaag na een jaar 6. Op de eerste dag van de treindienst werd de terugkeercrisis gekenmerkt door de crisis. In een verklaring van Marmaray werd benadrukt dat de burgers Istanbul Card-punten zouden moeten geven om hun terugkeervergoeding te krijgen.

Istanbul-forenzentrein geopend vandaag na een jaar 6. Op de eerste dag van de treindienst werd de terugkeercrisis gekenmerkt door de crisis. In een verklaring van Marmaray werd benadrukt dat de burgers Istanbul Card-punten zouden moeten geven om hun terugkeervergoeding te krijgen. Burgers klagen dat ze geen teruggavebijdrage kunnen krijgen, ook al hebben ze hun Istanbul-kaarten gelezen.Sözcü)

loonpuntwaarschuwing van marmara
loonpuntwaarschuwing van marmara
Reklamlar

Hogesnelheidstrein Nieuws



Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.