Uitnodiging Faciaya in Marmaray! "De trein verdwijnt van het scherm"uitnodiging voor de ramp in marmara
uitnodiging voor de ramp in marmara

United Transport Workers Union (BTS) Gebze Halkalı Marmaray waarschuwde voor de lijn. Volgens de bewering van de vakbond zijn er zeer belangrijke tekortkomingen die de opening van de lijn belemmeren. BTS 1 Filiaalsecretaris Veysel Akbayer zei, eh Bijvoorbeeld, de trein met de naam 10002 verdwijnt en het controlecentrum kan het niet zien. Dit betekent het verlies van de trein om een ​​ongeluk te veroorzaken, zei Bu.

BTS 1 Filiaalsecretaris Veysel Akbayer vertelde VOA Turkish dat de lijn voor het eerst werd gestart met een testrit op 1 maart 2019. Akbayer, als een resultaat van hun waarschuwingen, zou uitstel worden uitgesteld, maar omdat de problemen hetzelfde blijven als de risico's, zei hij.

"De machinistenervaring is onvoldoende"

Gebze-Halkalı tussen de opening van de lijn zal plaatsvinden en sommige ongevallen zullen plaatsvinden om het gevoel uit te drukken dat Veysel Akbayer zei dat ze moeten uitleggen dat de slechte dingen niet gebeuren.

Akbayir, "Gebze-Halkali lijn werd geopend voordat Ayrılıkçeşmesi- Kazlicesme en om te dienen als een tunnel en nog steeds zo naadloos samen te werken. De andere kant van de lijn moet na de verbetering worden geopend. Rijtests werden op 1 maart gestart en er werd uitgelegd dat deze regel in 10 van de maand zou worden geopend. We stonden er echter op dat deze regel vroeg werd geopend omdat alles onvoldoende was. De reden dat we hiertegen zijn, is het gebrek aan veiligheid hier. De eerste reden is de onervarenheid van de monteur. Ik ben een 35-jaarmachinist en ik werk er zelfs aan. Maar vanwege de manier waarop tussen Gebze-Halkali volledige verandering van signalen over de route en we weten niet precies de locatie van deze punten. Hoewel de trein gaat, zullen we nodig hebben om automatisch in te grijpen in een noodsituatie, en helaas zullen we niet de handleiding te gebruiken en vond deze interventies, en dit zal leiden tot een ongeval, "zei hij.

Akbayer zei dat met de nieuw aangeworven monteurs, alle monteurs ervaring zouden moeten opdoen op de route, en dat de monteurs die door İŞKUR werden opgeleid onmiddellijk hun werk begonnen. Akbayer, "35 jaarlijks hoewel ik zelfs in deze ervaring zelfs in deze nieuwe ervaring ben", zei hij.

Akbayer verklaarde dat zij de door hen geconstateerde problemen met de autoriteiten als volgt deelden:

Operasyon Een van de belangrijkste problemen hier is het Operation Control Center (OCC). Er zijn treinverliezen op de schermen van het bedieningspaneel. Elke trein heeft een nummer. De trein 10002 verdwijnt bijvoorbeeld en de centrale kan het niet zien. Het verlies van deze trein betekent een ongeluk. Om dit te voorkomen, moeten treinen worden geïdentificeerd en gecorrigeerd bij het testen van de nieuwe route

Beweren dat er schaarmachines op de lijn Akbayer staan, zei dat de schaarmachines nog niet verbonden zijn. Erop wijzend dat de signalen niet volledig werken, Akbayer, om ongelukken te voorkomen, moesten schaar en signalen volledig operationeel zijn en moesten worden gemaakt, zei hij.

UM 3 is nodig om de lijn gereed te hebben "

Akbayer benadrukte dat de Halkalı-Gebze Marmaray-lijn nu een maandelijkse tijd van 3 nodig heeft en gaat verder:

Di In de afgelopen 15-jaren zijn er massale dodelijke ongevallen op de spoorwegen geweest. We waarschuwen de autoriteiten om deze trieste gebeurtenissen niet opnieuw te ervaren. We willen dat het werk wordt opgestart zodra alles is geïdentificeerd en de tekortkomingen zijn voltooid en aan de spoorwegen zijn geleverd

De vakbond beweert dat de regel 7 ontbreekt:

1-76 LKM (Ayrılıkçeşme uitzondering van Kazlicesme) Marmaray project, de certificatie te kunnen richten met yolcusuz testwerk is begonnen met 1 maart 2019, zelfs niet ontvangen certificering is duidelijker zonder de lijn openingsdatum van het publiek als 10 maart 2019 verklaard.

2-2013 jaar geopend 13,6 werken machinist in lijnstukken, maar genoeg om kennis en ervaring met nieuw gemaakte 63 km lijn helling, platform, signaalwegen onderworpen aan de ervaring te hebben, omdat ze niet genoeg informatie over de schaar locaties nodig hebben. Marmaray project, tot een totaal 76 90 km gedeelte van de IS-Kur genomen uit de weg machinist opleiding en ervaring serveren is een uitnodiging zonder adequaat voldaan ongeval te worden benoemd. Gezien het feit dat een beroep moet worden gedaan met professionele technische kennis en beroepservaring van makinistlik hier zeer ernstige fouten zou worden voorspeld.

In het 3-OCC-controlecentrum moet de 6-treinverkeersleider dienen in elk van de 7-tabellen die door het project worden vereist. Hoewel de 42-treinverkeersleider in totaal moet worden gebruikt, is dit aantal nog niet voltooid en zijn de als Treinverkeersleider genoemde personeelsleden aan andere eenheden toegewezen.

Omdat Marmaray treinen en zowel 4-dezelfde regel verschaft, bediening van de hoofdlijn ERTMS (European Rail Traffic Management System) zichtbaar signaal op een gegeven moment de trein te lopen vanaf het systeem zeer kort is onvoldoende voor de remweg bepaald door de regelgeving.

Het op communicatie gebaseerde treinbesturingssysteem van de CBTC (Communications Based Train Control), het besturingssysteem van de 5-Marmaray-treinen, is nog niet volledig operationeel.

6-OCC Commandocentrum geeft frequent en frequent treinverlies weer. Treinen op de lijn verschijnen dus niet van tijd tot tijd op het scherm van de verkeersregelaar.

In 7-Halkalı, Gebze en sommige stations zijn automatische schaar nog niet uitgerust met schaarmotoren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.