Manavgat AsfaltManavgat hete asfalt
Manavgat hete asfalt

De Antalya Metropolitan Municipality bereidt heet asfalt in het Sarılar-kwartier van Manavgat en bereidt asfalt voor in de straten Denizkent, Gündoğdu en Retail.

Antalya Metropolitan Municipality blijft asfaltdiensten aanbieden in elk district en buurt zonder onderbreking voor de burger om een ​​comfortabel transport te maken. Asfaltteams van het Department of Rural Services bestrijken de zijwegen van het Sarilar District, Muhittin Ersoy Boulevard, die in slechte staat is met heet asfalt. In totaal is de weg met 1.5 km comfortabeler gemaakt.

Om lang mee te gaan
Teams van landelijke gebieden zijn ook begonnen met de voorbereidingen voor de voorbereiding van asfalt in de buurten Manavgat, Denizkent, Gündoğdu en Perakende. Asfaltinfrastructuurteams, het groepspad om ervoor te zorgen dat de stroom van regen wordt bepaald om het gebied te verminderen en de sneeuw schoon te maken. Bovendien spannen de teams de vloer aan met een vulmateriaal in gebieden waar de grond los is. Teams 12 km lang Denizkent, Gündoğdu en Retail buurten blijven met grote zorg werken om de levensduur van de groepsweg te garanderen.

Akdemir onderzocht ook
Adviseur van de burgemeester van Metropolitan Municipality İsa Akdemir heeft ook de werken ter plaatse onderzocht. Akdemir praat met bewoners van de wijk, Antalya en de districten zei dat de weg niet onverhard zal zijn.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.