Malatya Citizens Want Blue Trainburgers willen dat de blauwe trein weer opnieuw wordt ingezet
burgers willen dat de blauwe trein weer opnieuw wordt ingezet

Op de 10 June 2016, die zich op de route Malatya-Sivas -Ankara bevindt, werd ons gevraagd om de Blue Train te starten, die zijn laatste vlucht maakte in de lijn Ankara-Kayaş. Nadat het onderhoudswerk is beëindigd en 33 nog geen maand onderweg is, zijn de burgers weer met de campagne begonnen en hebben de burgers de autoriteiten opgeroepen om de Blue Train voor het treinstation te starten.

Malatya, Sivas en Ankara ten dienste van de route en 10 juni 2016 bezocht het Ankara-kaya's lijn voor burgers die willen de tijd opnieuw de Blue Train dat de laatste tijd om onderhoud uit te voeren verklaringen afgelegd ten overstaan ​​van Malatya Station starten. Malatya Yesilyurt hoofdmannen Association President en Yesiltepe Atatürk District Headman Suleyman Shahbaz Republikeins district Headman Hawk smid, Gazi district Headman Hussein Başıbüyük Yesiltepe bewoners, oud-TCDD personeel Tanriverdi van Mustafa gepensioneerde conducteur, gepensioneerde machinist Omer Yilmaz en buurtbewoners kwamen samen in de voorkant van TCDD Gar Blue Train maakte een persbericht om opnieuw te worden genomen. 10 2016 dat de laatste keer op juni en december 11 2017 geplande startdatum van het verloop van de tijd heeft de annulering van Blue Tren'n veroorzaakt Hoewel het alınmayınca responstijd 33 maanden. Malatya Yesilyurt hoofdmannen Association President en Yesiltepe Atatürk District Headman Suleyman Shahbaz uitgedrukt als volgt: "Onze Malatya ver van 2016 jaar Malatya -Ankara wederzijdse varen blauwe trein Ankara Elmadag district vanwege het werk spoorlijn 17 expedities tijdelijk voor een periode van maanden was gestopt . We hebben ook 17 maanden gewacht. Gedurende deze tijd de passagiers naar het Ankara rivier station met sneltreinen vanuit oostelijke richting vanaf daar en breng ze naar voertuigen met Ankara. Ze draaiden dezelfde vorm. TCDD vertelde ons dat deze studie tijdelijk was. Gedurende deze tijd hebben we een paar verklaringen gegeven. Maar geen politiek ondersteunde ons niet. Of ze wilden of wilden het niet horen. Maar vandaag voelen we de afwezigheid van de blauwe trein in onze regio en in Malatya. Beide een comfortabele trend. Een trend die bij het budget past. Een trend die elke sector kan afleggen op het moment van transport. Kayseri, Sivas, Yozgat Kirsehir lezing van de kinderen van onze mensen in Ankara. Er zijn daar werkplekken. Het is voorzien van de meest comfortabele manier van vervoer met de regio. Hier h 15: 00 ook schild de blauwe trein was het zo druk is er geen plek om te Sivas. Zo erg zelfs dat de passagier bezig is. We zijn nieuwsgierig naar het beeld van de staatsspoorwegen naar de natie. Malatya is een grootstedelijke stad en daarom is deze trein verwijderd. Tegelijkertijd, hoewel onze parlementsleden dit weten, brengt dit helemaal niet de kwestie naar voren. Ze doen ons pijn om geen studie te hebben.

D 2 WACHT HET JAAR "

Shahbaz: get We hebben onze problemen over de blauwe trein al vele malen eerder naar voren gebracht. Verwacht 2-jaren. 17 maanden zijn nog steeds niet uitgewerkt. Blauwe trein vervoer is handig, comfortabel, als het materiaal van onze financiële mogelijkheden van onze mensen, dat is een handig vervoermiddel, en Mukhtar ten behoeve van mensen die in de buurt 8 Malatyans Yeşilyurt'lu namens de vraag Yesiltepe. We vertellen deze eisen niet om alleen in de krant te worden gelezen. Laten we ze serieus nemen, ons negeren. Wanneer ze ons negeren, hebben ze niets te doen. Politiek wordt gedaan met de natie. Geen mensen, geen politiek. Voor de high-speed trein vanuit het publiek moet voldoen om in de blauwe trein weer even geleden worden. Yesilyurt hoofdmannen Association President en politieke autoriteiten in de FDI Wij eisen onze urgent. Voor de verkiezingen verwachten we het evangelie

MENSEN WAREN SLACHTOFFERIG

De gepensioneerde treinchef Mustafa Tanriverdi zei: ı Deze trein had geen trein naar Çetinkaya omdat de mensen uit de dorpen niet arriveerden. De dorpen in de regio profiteren van de spoorlijn in deze regio. Ze hebben deze service ingetrokken alsof ze een testament hadden. In Sivas kondigde Divriği hun stem aan en zij kregen de trein opnieuw. Het Elazığ-vlot werd echter ook uitgevoerd. Is er een wrok van politici tegen de ring tussen Sivas en Malatya? Onze kinderen werden met de trein naar de school verwelkomd. De studenten die in Yozgat in Kayseri studeerden, gebruikten deze trein. Verzoek om de operatie onmiddellijk te starten. Onze passagiers gebruikten deze trein als een openbare bus. In de ochtend gingen mensen naar hun dorpen. De kinderen kwamen en gingen naar school in Malatya. Ze kwamen en gingen naar Sivas. Zelfs onze boeren gebruikten deze trein, deze trein, die de boeren zal dienen, is van de expeditie verwijderd (Rahime Gül Erbaş - Malatyasonsöz)

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Schrijf een recensie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.