De dans van de monteur met de wolven op de railsdansen met de wolven in het spoor engineer
dansen met de wolven in het spoor engineer

Zeer speciale afbeeldingen over mechanismen van TCDD die dansen met een wolf op rails in het oosten
De uitnodigingen van de machinisten om ze uit de wolven te verwijderen, waren tevergeefs. Kurt leest wat hij weet. Zwarte trein leunt voor de natuur; Het maakt plaats voor de wolven. Lente, vooral in de westelijke regio's, verwarmt het hart langzaam zichzelf met een schreeuw van het leven. In een omgeving waar de schoonheid van de tafel wordt gedomineerd door TCDD, u
Elke plaats is bedekt met whitewash. De machinisten merken eerst een black-out op de rails. Dit kan een risico vormen voor de veiligheid van cruises! Machinisten, voorzichtige Mak
Nu wordt de snelheid van de trein verlaagd. De black-out wordt duidelijk; Het is een wolf. De monteurs, de kudde die wegloopt van de kudde die op het spoor loopt, waarschuwt met een hoorn en "nodigt" uit om uit de rail te komen. Kurt zegt niet: "Bent u met mij?" Hij komt niet terug. Makinistler, deze keer door het hoofd uit het glas te halen, klinkt. Hij antwoordt niet. Alle moeite van de machinisten is tevergeefs Mak
De wolf verlaat de sporen niet. De zwarte trein leunt respectvol voor de natuur. Kurt vervolgt zijn sporen. Het respect voor dieren in het wild en de verkeersveiligheid van TCDD-machinisten wordt zeer op prijs gesteld (Haberturk)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.