North Marmara Motorway Kurtköy-Akyazı Sectie van de 4. Afdeling geopendsectie van de noordelijke marmara snelweg Kurtkoy Akyazi sectie geopend
sectie van de noordelijke marmara snelweg Kurtkoy Akyazi sectie geopend

North Marmara Motorway Kurtköy-Akyazı gedeelte van de 4. President Recep Tayyip ErdoğanMinister van Transport en Infrastructuur Cahit Turhanwerd ter beschikking gesteld tijdens de ceremonie.

North Marmara snelweg Kurtkoy-Port Junction lijn met de opening van het hoofdstuk over de toegangsweg voor de haven, president Erdogan, door de AK-partij rally in Izmit National Will plein bij de aanpak van het publiek aanwezig bij de live band.

Sprekend bij de openingsceremonie van Verkeer en Infrastructuur Minister Turhan, waaruit blijkt dat zij zijn op het kruispunt van drie snelwegen, werd de voorzitter van de Noord-snelweg Marmara weekend weer aan herinnerd dat met Erdoğan geopend.

Turhan herinnerde eraan dat de Izmir-Istanbul Highway op 17 in maart de Akhisar- en Balıkesir-stadsovergangen had geopend.

Turhan vandaag, de Noord-Marmara snelweg Kurtköy-Akyazi gedeelte van de 4. sectie van de service geopend, werden de volgende uitspraken gebruikt:

"(Gericht aan Erdogan, die de ceremonie live verbinding bewaakt) U bent op de hoge leiding van de AK Partij politici gevormd door de overheid, financiële, en doe dit grote project met kansen die de economische stabiliteit te werken transfer model're het krijgen van een dienst te creëren. Zoals u aan het einde van dit jaar al zei, zullen we dit project voltooien tot het oostelijke kruispunt van Izmit. Ik hoop dat volgend jaar zal worden voltooid tot de afslag Akyazı. Met de lancering van het project zal het internationale en interlokale verkeer, met name in de noordelijke regio van Marmara, gescheiden zijn van het stadsverkeer en een grote opluchting zijn in het vervoer.

Na ons gesprek, president Erdogan minister Turhan volgens de instructies van de Buitenlandse Economische Betrekkingen Board (Deik) Voorzitter Nail Olpak, Limak Holding erevoorzitter Nihat Ozdemir, Limak Raad Holding Honorary Vice President Sezai Buster, Mehmet Cengiz Holding voorzitter Cengiz en landing door een gevolg opening werd.

Minister Turhan, de opening van de sectie Noord-Marmara-snelweg Kurtköy-Akyazi van de 4. deel van het voertuig voor enige tijd met behulp van de gevonden beoordelingen.

Stap voor stap beschikbaar

North Marmara snelweg Kurtkoy-poort kruising met de line-out en Osmangazi brug openstelling voor het verkeer van het hoofdstuk over de haven verbindingsweg met de Gebze-Orhangazi-Izmir snelweg Highway North Marmara verbinding als het dienen van de transit autoverkeer Yavuz Sultan Selim Bridge met Osmangazi Bridge koppelingen zij werden verstrekt.

North Marmara snelweg Project van Kurtkoy-Akyazi Sector 1,9 miljard dollar is tot nu toe geïnvesteerd. Turkije Istanbul socioeconomically in het geval van de meest geavanceerde metropool, economie, cultuur, attracties en is een belangrijk centrum in de sociale sector heeft dus een bijzonder belasting verkeer op de capaciteit van de keel passage.

Om de last van de stad te verlichten, het invoeren van de stad het verkeer, toegangscontrole, hoge standaard, ononderbroken, veilig en bespaart u tijd en brandstof voor de comfortabele manier auto manier om de doorvoer 398-kilometer North Marmara snelweg Project wordt uitgevoerd.

North Marmara snelweg Kurtkoy-Akyazi bedrag van de investeringen in de sector, die voor $ 476 miljoen Kurtkoy-poort verbinding tussen de haven en het verbindingspad van de TEM Junction, met inbegrip van losmaken, haven verbindingsweg van Sole en links naar de snelwegen en industrieterreinen in de positie van de smid was al eerder uitgevoerd.

Istanbul Park Junction en Gebze OSB Junction werden ook in gebruik genomen. Zo is de hosting van de belangrijkste georganiseerde industriële zone van Turkije in de wijk Gebze Kocaeli in het noorden snelweg Marmara toegang werd verschaft.

Lagere brandstofkosten en afschrijvingskosten

Daarnaast waren Dilovası en de omliggende nederzettingen en industrieterreinen met elkaar verbonden, evenals met snelwegen. Het hoge verkeer in dit gebied was veilig en comfortabel toegankelijk voor de Noord-Marmara snelweg.

Verkort de reistijd met studies uitgevoerd, verlieten zij de omgeving van het voertuig uitlaatgassen zijn verlaagd, besparing op onderhouds- en exploitatiekosten werd verstrekt. Met de daling van brandstof- en afschrijvingskosten werd een positieve waarde gecreëerd voor de economie van het land.

Het project vormt de locomotief van de industrie en de economie van Turkije in termen van macht ringen aan de Zee van Marmara belangrijke onderdelen van een voltooide één omringen.

De North Marmara-snelweg streeft naar een comfortabel en veilig vervoersnetwerk op de noord-zuid en oost-west as van de regio. (UAB)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.