Kuvay-i Milliye voltooide 70 van multidisciplinaire uitwisselingIn het gezicht van de nationale kuvay i voltooide ik een stapelbed Kavsagi
In het gezicht van de nationale kuvay i voltooide ik een stapelbed Kavsagi

Burhanettin Kocamaz, burgemeester van de Metropolitan Municipality in Mersin, maakte observaties op de Kuvay-i Milliye Memorial Floor Junction, die volgens het Transportation Master Plan in het Taurusgebergte werd gebouwd.

President Kocamaz de xnumx'nc opgedaan Mersin verdiepingen kruising met 4% lopende en afgeronde studies die ter plaatse Forces Memorial bij de Nationale Floor Junction, ontvangen informatie over het werk.

district Taurus Hussein Okan Merzeci - Nationale Krachten straat kruising bij de lopende bouw van Memorial Interchange project aan de hoofdweg uitgraven van de oost-west as afgerond, 19.80 meter lang werden geplaatst in totaal 130 stukken van prefab truss. Terwijl de prefab paneelassemblage van de kruising werd voltooid met de snelheid van% 80, waren de keermuur en de kapbinders voltooid.

Asfalt en bestrating werken van de zijwegen van de Kuvayi Milliye kruising blijven. Op de kruising waar de bovenbouw werkt, zijn de regenwaterlijnwerken op 90-niveau voltooid en is de regenwaterleiding van de 650-meter geïnstalleerd.

5 duizend 376 voertuigen passeren per uur

In dit project zal de intersectiestructuur die wordt overwogen in het kader van het 2030 Transportation Master Plan algemeen worden gehandhaafd. De verbinding tussen het geplande niveau kruispunt en de Okan Merzeci Boulevard, Kuvayi Milliye Street en Cemetery Street zal worden verstrekt.

Okan Merzeci Boulevard rotonde armen die het kruispunt van twee strips te verbinden zoals ontworpen, zal de uitbreiding bergruimte in zowel het lampje rechts- instrumenten ter beschikking waarmee prioriteit aan de omstandigheden. Met de retourarmen in beide richtingen gepland, zullen de voertuigen die een retour maken niet in het licht wachten, dus zal de verkeersdichtheid in de hub van de kruising worden verminderd.

In het onderhavige geval is ontworpen Begraafplaats van de straat in een twee-weg-gebruik omdat het een gevaar voor de verkeersveiligheid op deze manier het pad zal one-way alleen die vertrekken vanaf de kruising kern en de Nationale Krachten Straat zal noordelijke links naar komen te verstrekken.

Op de kruising waar de 5376-voertuigen per uur worden overgestoken, zal er transit-output transit zijn in oost-west richting en signalering in noord-zuid richting. Volgens het Masterplan of Transportation zijn de duik- en uitgangslengte van dit project 450-meters.

Kuvay i Solidariteit
Kuvay i Solidariteit
Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.