ShipsGo, het digitale platform van de containertransportindustrie, viert zijn derde jaarhet digitale platform van de containertransportindustrie viert het derde scheepsjaar
het digitale platform van de containertransportindustrie viert het derde scheepsjaar

eerste digitale shipsgo maritieme platform van Turkije dat zijn derde jaar viert met ingang van deze week. Het platform, dat is opgericht om buitenlandse handelsondernemingen, expediteurs en containerschepen te bedienen, wordt in meer dan 160-landen gebruikt. 11 Sinds de oprichting in maart 2016 heeft het bedrijf het aantal en de kwaliteit van zijn diensten in het laatste 1-jaar verhoogd.

Als gevolg van de R & D-onderzoeken uitgevoerd in de Dokuz Eylul Technology Development Zone en het Dok Octopus ıı-specifieke algoritme op basis van big data-analyse, zijn gebruikers; bieden lagere kosten, transittijd en minder alternatieven voor de transferpoort. ShipsGo biedt ook service op het gebied van zichtbaarheid van de supply chain in het zeevervoer.

ShipsGo voert sectorale kennis- en technologie-integratie uit die de sector nodig heeft, aldus Sh Shinner, General Manager van ShipsGo, Merdan Erdoğan. De maritieme sector moet aandacht schenken aan de dynamiek en processen, terwijl technologie aan zijn structuur wordt aangepast. Wij bieden onze gebruikers technologische ervaring en ontvangen positieve feedback. We hebben in drie jaar tijd aanzienlijke vooruitgang geboekt, maar onze reis is nog niet ten einde, onze passie blijft hoge doelen behalen en hedef beter bereiken önemli Üç

Vertragingswaarschuwing (Vertragingsinformatie) dik is een service waarbij de container gevolgd door het ShipsGo-platform onmiddellijk wordt blootgesteld aan een vertragingsgebeurtenis. Expediteursbedrijven kunnen hun servicekwaliteit verhogen door hun klanten via deze service te informeren. Ler Release alert yenilikçi en imiz Gate Out Notification en informatie zijn andere innovatieve diensten die waarde toevoegen aan de bedrijfsmodellen van onze klanten. ShipsGo-gebruikers ontvangen het bericht esi Release Alert en als hun containers de poort niet verlaten binnen de vrije tijdsperiode. Bovendien wordt Buna Gate Out Notification konteyner geïnformeerd door het verlaten van de containers uit de haven. Dankzij deze services vermijden onze gebruikers onverwachte kosten zoals kosten en overliggelden vanwege een gebrek aan informatie over containervestigingen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Schrijf een recensie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.