Voetgangersoversteekplaats in KocaeliKocaelide voetgangers
Kocaelide voetgangers

Het jaar 2019 werd aangekondigd als aya Prioritair verkeersjaar voor voetgangers İç door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Terwijl verkeersboetes worden betaald voor degenen die geen prioriteit hebben gegeven aan voetgangers die 100 door het ministerie heeft verhoogd, heeft de gemeentelijke gemeente Kocaeli speciale voetgangerswegen ontworpen met 3-dimensies om het bewustzijn van voetgangers in het verkeer te vergroten.

3-DIMENSIONAL SPRING
Kocaeli Metropolitan Municipality heeft de 3-toepassing voor voetgangersoversteekplaatsen geïmplementeerd om de aandacht van de bestuurders voor voetgangers te vergroten en ervoor te zorgen dat voetgangers voorrang krijgen in het verkeer. De drie dimensies in het project bieden optische illusie met een andere perceptie op de stuurprogramma's. Voetgangersoversteekplaatsen zijn in drie dimensies geschilderd, waardoor bestuurders de gevoeligheid kunnen tonen die ze nodig hebben voor voetgangers. Chauffeurs die naar het voetgangersoversteekplaats komen, die esthetische uitstraling bieden, denken eerst dat hier een hoogte is, worden dan langzamer en stoppen dan. De voetgangers zijn veiliger om over te steken als de voertuigen staan.

VERKEERSPRIORITEIT
Het ministerie van Binnenlandse Zaken, 2019 om voorrang te geven aan verkeer in voetgangers en bestuurders om gevoelig te zijn voor voetgangers. item is veranderd. Met de verandering, verkeerspolitie of verkeerslichten op plaatsen waar voetgangers of schoolpassages sommige punten naderen om aandacht te krijgen. Volgens dit worden de chauffeurs nogmaals gewaarschuwd door grond- / grondmarkeringen, gericht om hun aandacht op het hoogste niveau te houden, om in deze gebieden te vertragen en om voetgangers de eerste pas rechts te geven. Kocaeli Metropolitan Municipality startte hiervoor een primeur in Kocaeli en lanceerde een 2918-zebrapad in proefgebieden.

DE AANTALLEN ZULLEN WORDEN VERHOOGD
Derince District Rıhtım Caddesi, Kocaeli, Turan Güneş Street en Gazanfer Bilge Boulevard werden gebouwd als pilootregio's in Kocaeli. Kocaeli Metropolitan Municipality zal doorgaan met de 3-sized zebrapad routes zullen belangrijk zijn in het kader van het project.

Voetweg geen sanctie manie
Afgelopen oktober, de verordening aangenomen door het Parlement, de prioriteit gegeven aan de voetgangers in de boetes opgelegd aan bestuurders van voertuigen steeg met honderd procent. 235 pond 488 pond afgetrokken. Vanaf januari is 2019 opgegroeid tot 604 liras. Naast bestraffing worden chauffeurs bestraft met 20-punten.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.