KOBIS staat ten dienste van burgers met zijn vernieuwde systeemkobis staat in dienst van burgers met een vernieuwd systeem
kobis staat in dienst van burgers met een vernieuwd systeem

KOBİS (Kocaeli Bicycle Transportation System) Project, uitgevoerd door Kocaeli Metropolitan Municipality Public Transport Department, trekt veel aandacht. Het project is gestart in Izmit Center, 5. In het jaar verspreidde 12 zich naar de provincie. Nieuwe generatie stations van KOBIS werden geïntroduceerd door de burgemeester van Kocaeli Metropolitan Municipality İbrahim Karaosmanoğlu. 12 gebruikt in de wijk en de eerste dag toonde hij grote belangstelling Kobis gebruikt in een nieuwe generatie van de burgers sinds 35 station terwijl de oprichting van andere stations werden gerenoveerd van boven naar beneden.

INTRODUCTIE IN SEKA PARK
Seka Park Cabin halte ligt naast Kobis Palm station gemaakt promotionele programma Kocaeli Metropolitan Municipality Burgemeester Abraham Karaosmanoğlu, plaatsvervangend secretaris-generaal Gökmen Mengüç ministerie van Verkeer President Saleh Kumbor, Jeugd en hoofd van Sports Zaken Ali Informatie, lid van de tak managers en burgers.

FIETS BELANGRIJK TRANSPORTMECHANISME
Ibrahim Karaosmanoglu, de burgemeester van de Kocaeli Metropolitan Municipality, wees erop dat KOBİS een milieuvriendelijk transportmiddel is. Aracı De fiets is zowel een gezondheids- als een belangrijk vervoermiddel. Ons doel is om met KOBIS bewustzijn te creëren in de stad. We proberen aan de transportbehoeften van onze burgers te voldoen door fietsen te gebruiken. Vervoer per fiets is zowel belangrijk als efficiënt. Ik zou willen dat onze hernieuwde MKB-stations gunstig zijn voor onze burgers Na zijn toespraak bezocht burgemeester Karaosmanoğlu het Kent Card Mobile Office.

STEDELIJK TRANSPORT IN DE STAD
Om de toegang tot de stedelijke vergemakkelijken, naar een tussenliggende mogelijkheden in nutritionele kwaliteit openbaar vervoer, milieu en opgericht om het gebruik van duurzaam vervoer Kocaeli Smart Bicycle System "Kobis" aan te moedigen te vormen begon met de dienst in 2014. 18 Smart Bike Station in de eerste plaats in Izmit stadscentrum vervoer op een manier ontworpen en geïntegreerd in de verschillende regio's, 240 120 Aantal Aantal Eenheid en Intelligent Park begon te fietsen service slim.

12 LANDSTATION 70 KOBIS
Om het X KOBİS mak-project over Kocaeli, 3, te verspreiden. toneelwerk werd gestart in 2018. 3. etap'l met 2019 12 35 Elk jaar in de provincie als de nieuwe Smart Bike Station, 420 262 Aantal Aantal Eenheid en Smart Park Smart Bike werd toegevoegd. Het nieuw gebouwde station met slimme fiets station Köbis totale aantal 70, 864 498 stukken Smart Parking eenheid en begon te serveren met slimme fiets.

KOBIS-SYSTEEM IS GERENOVEERD
3. Tegelijkertijd werden technologische innovaties doorgevoerd op de oude stations van KOBIS. Met deze innovaties; fietsen werden robuuster en esthetischer. GPS-trackers werden op elke fiets geïnstalleerd en hun follow-up werd gefaciliteerd. Dankzij RF ID en GPS-technologie werden alle bewegingen van de fiets traceerbaar gemaakt in het systeem dat actief werd door contact op te nemen met de database. Daarnaast is ook de nieuwe generatie fietsen met sleutelvergrendelingssysteem beschikbaar.

NIEUWE GENERATIE
Aan de andere kant werden KİOSK-eenheden en software volledig vernieuwd. Het 61cm-informatiescherm en de beveiligingscamera zijn toegevoegd aan de bovenkant van KİOSK-eenheden. Het nieuwe aanraakscherm is een multifunctionele software die gebruikers veel gemak biedt. Nieuwe versies van de parkeereenheden hebben de veiligheid van fietsen verbeterd. Met de panelen van digitale parkeerunits worden fietsen en retouren verder vereenvoudigd.

HOE TE NEMEN?
Kobis, Smart Bike 498, 70 Station, bestaat uit 864 fietsenstalling. 70 Stations gepositioneerd in Izmit, handelscentra, woonwijken en vond tijdens transport focus ligt op het creëren van een netwerk van fietspaden. Het systeem, lid, creditcard, met inbegrip van 3 Kentkart en serveren op verschillende manieren. Kentkart met fietsliefhebbers die willen de Smart fiets systemen te gebruiken; rental 'kiosken' fietsverhuur' door te klikken op de knop om de stappen op de kiosk te voltooien, vervolgens met behulp van fietsen kunnen worden gehuurd 4 cijferig wachtwoord gegeven door het systeem. Ministerie van Verkeer Travel Cards fietsliefhebbers in het kantoor van de aanvrager voorzitterschap is gelegen binnen de tentoonstelling, met lid kaarten die ze ontvangen na de ondertekening van het lidmaatschap overeenkomst kan een fiets vanaf de parkeerplaats bij elke keer dat station ze willen huren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.