352-project met totale waarde van 4 Million in TRNCde totale kosten van het project zijn miljoen TL
de totale kosten van het project zijn miljoen TL

Vervoer en Infrastructuur Minister M. Cahit Turhan, zei dat de financiering zal de kktc`y in de transportsector te ondersteunen "de totale kosten van het project door het jaar 2019 352 4 miljoen pond van plan zijn om het project uit te voeren." Hij zei.

Minister Turhan, TRNC Minister van Openbare Werken en Transport Tolga Atakan en de delegatie hebben hem ontmoet.

In zijn verklaring voor de vergadering stelde minister Turhan dat een doortastend standpunt en steun zullen worden voortgezet voor een rechtvaardige en duurzame oplossing voor de kwestie Cyprus. Turhan zei, le De gewenste resultaten zijn niet ontleend aan de onderhandelingsprocessen die vele jaren hebben plaatsgevonden vanwege de houding van de Grieks-Cypriotische partij die erop stond een nieuw partnerschap te vestigen op basis van politieke gelijkheid. U bent de mede-eigenaar van dit prachtige eiland. Als minderheid in de Grieks-Cypriotische staat zal het nooit mogelijk zijn om dit te tolereren als een moederland en een garant als het onaanvaardbaar is om te gaan.

Tijdens de bijeenkomst Turhan uiting geven aan hun zal verdere gezamenlijke projecten te bespreken, Cyprus Road Master Plan 1988 kilometer van verdeelde snelweg in de context 2018-181, 421 kilometer, met inbegrip van de enige manier waarop een totaal 602 kilometer van bitumineuze hete mix gecoat voor het verkeer geopend door het maken van de hoofdweg verteld.

Gedurende deze periode, aangevuld manier van ontwerpen en door Turkije geleverd aan de financiering hoeveelheid Turhan uiten 1,4 miljard pond met de huidige cijfers te bestuderen, "de totale kosten van het project door het jaar 2019 de 352 miljoen pond 4 project zijn we van plan zijn uit te voeren." Hij zei.

Turhan, 2020 kilometer van verdeelde snelweg tot xnumx'y, zei 68 14 miljoen pond kilometer omweg doen van investeringen gericht te worden gepland, havens, vliegvelden merkte op dat het onderwerp in de maak zou worden besproken.

Met de mededeling dat er gezamenlijke projecten op het gebied van communicatie zijn, stelde Turhan dat de fysieke realisatie in het gezamenlijke TRNC e-Government Project 62 is en dat de cash-realisatie 49 is.

Als de sub-sectoren van het transport blijft de TRNC Turhan opvallende ondersteunen, "Vandaag de gewaardeerde collega en Turkse delegatie zal nagaan wat we kunnen doen om onze alliantie in de toekomst te verbeteren." Hij zei.

"Er zijn twee belangrijke projecten waar we dit jaar om geven"

TRNC Openbare Werken en Vervoer minister Tolga Atakan, in ernstige waarin staat dat de samenwerking van de TRNC met Turkije, TRNC de infrastructuur, waarin serieuze verandering en transformatie op het gebied van vervoer en communicatie kan niet worden ontkend dat de bijdragen van deze periode show van Turkije zei dat grootte.

Premier Recep Tayyip Erdogan "wat in Turkije, zal de TRNC ook zijn." Doet denken aan de belofte Atakan, bedankte alle faciliteiten te delen met Cyprus zo.

Atakan verklaarde dat ze dit jaar twee belangrijke projecten belangrijk vonden, de eerste van deze havens zijn gemeld. Atakan verklaarde dat een publiek-privaat samenwerkingsproject in de havens van Girne en Famagusta werd uitgevoerd in een serieuze verandering en transformatie, en merkte op dat het project zijn laatste fase heeft bereikt.

In de IT-punt van stilstand op een manier die contrasteert met de mondiale ontwikkelingen telecom-infrastructuur in dit jaar zal publiek-tellers private samenwerking kader zijn een belangrijke verandering begon Atakan, deze twee belangrijkste onderwerpen en weergegeven in de TRNC op andere punten bedankte hij veel aandacht.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.