Voetgangerswerk voor Karaman MunicipalityVoetgangerswerk voor karaman gemeente
Voetgangerswerk voor karaman gemeente

De gemeente Karaman zet haar activiteiten voort om vreedzaam en veilig vervoer door de stad te bieden.

2019 jaar werd aangekondigd als Trafik Pedestrian Priority Traffic Year İç door het ministerie van Binnenlandse Zaken. In deze context hebben de teams van het Directoraat van Vervoersdiensten van de Karaman-gemeente de zijlijnen en waarschuwingssystemen in de hele stad volledig vernieuwd. Directoraat Transportdiensten, dat is begonnen met werken op de straten en boulevards waar de stad veel voertuig- en voetgangersdichtheid heeft, voert zijn activiteiten uit tijdens de nacht wanneer het verkeer minder intens is.

Burgemeester Ertuğrul Çalışkan onderzoekt de werken ter plaatse: uğ Verkeersborden en markeringen zijn erg belangrijk voor het menselijk leven en de veiligheid. We werken er continu aan om te zorgen dat het stadsvervoer rustiger en veiliger is. We vernieuwen de voetgangerslijnen die misvormd zijn door winterse omstandigheden volledig en we besteden bijzondere aandacht aan het meer permanente en esthetische maken van de voetgangerslijnen. Daarnaast controleren we ook regelmatig de plaat- en signaleringssystemen die het stadsverkeer leiden. Op dit punt zou ik onze burgers willen vragen zich te houden aan de algemene verkeersregels en elkaar te respecteren in het verkeer

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.