Kahramanmaras North Ring Road geopendKahramanmaras opende noordwestelijke manier van dienst
Kahramanmaras opende noordwestelijke manier van dienst

Burgemeester van Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Fatih Mehmet Erkoç bezocht het voltooide deel van de Northern Ring Road met de bureaucraten.

Kahramanmaras Metropolitan Municipality door de bouw gestart en grotendeels afgerond Ring Road North Head functie Erkoç, Kahramanmaraş en hij zei dat ze had de eer van het dienen van de juiste voor vijf jaar.

EERSTE VERKEERPROBLEEM

North Ring Road alvorens te beginnen met de bouw van de opmerkingen genoteerd in de grote steden in het buitenland Erkoç President: "We zijn op dit moment de vorming van een lijn rond de ijsbaan in deelname aan het oosten en het westen van onze stad, we Path of Northern Milieu.

Voordat we begonnen met de aanleg van deze weg, Londen, Parijs, Düsseldorf, Brussel, zoals het probleem van het oplossen van het probleem van het vastgelopen verkeer in de stad. We zagen dat er piste-wegen waren rond de stad. Verkeersproblemen waren ook de eerste keer in deze westerse steden waar voertuigen werden uitgevonden.

In deze steden creëerde elke 20-30 een zone van rinklijnen rond één stad per jaar.

Nu hebben we de stad omsingeld van oost naar west, van noord naar zuid. We hebben een nieuwe lijn gecreëerd op de Airport Junction in Doğukent. In het oosten, in het westen, in het noorden en in het zuiden, zouden we een slagader hebben die de stad omringt. Dit zijn ook voetgangersgebieden. Geen verkeer oversteken, geen oversteekplaatsen voor voetgangers. Dankzij deze manieren zullen onze mensen niet als een doolhof door de stad lopen terwijl ze van de ene naar de andere kant gaan. Het is nu mogelijk om de regio binnen te gaan door deze ringweg te volgen. Zo wordt de binnenstad rustiger. Er is geen verkeersgeluid, geen verkeerslawaai. Stille steden zijn op deze manier gebouwd. De verkeersdrukte in de stad te nemen uit de stad om het verkeer te vergemakkelijken door middel van de as binnen en steden hadden bouwgebied in beide regio's. 5 april, in het bijzonder met de buurt van de stad ingeklemd tussen de bergen, zomerhuis District, Saçaklıza in de buurt en regio Cancik, Arslanbey Area, Dairy Imam, Bayazitli omgeving leek te worden opgenomen in de nacht in onze buurt.

Iedereen die de Airport Junction binnenkomt, is zo ver als het gerechtsgebouw. Deze weg is een manier om het noordelijke deel van de stad te voeden. Het zuiden van de stad voedt al de wegen in het zuiden. Het noorden van de stad voeden met de 5-6 kilometers boulevards vanuit het zuiden was verontrust. Er was veel verkeer in de stad. Sümbüllü en Mehmet Ali Kısakürek boulevards en we hebben opgelost met de gezonken en de afdrukken. We zullen ook het noordelijke deel van de stad op deze manier oplossen. Dit zal ook de reistijd aanzienlijk verkorten. Onze mensen die van hun werk naar huis gaan in deze groene natuur, passeren de stress van het doorkruisen van het landschap. Verkeerslichten in de stad, geen hoorn klinkt. Dus wanneer mensen hun werk doen en naar huis gaan, zullen ze een aangename rit naar hun familie maken.

Om deze reden wil ik al onze teamgenoten bedanken die hebben bijgedragen aan de aanleg van deze weg, en ik zeg gezondheid in handen van allemaal Bu.

WIJ ONDERSTEUNEN ONZE MENSEN ONDER ONZE DIENSTEN

sinds de dag kwamen ze zelf aan de slag en de steun die Erkoç president waaruit blijkt dat zij dankzij danken aan Kahramanmaras volk: "Ik bied onze dankbaarheid en dankzegging vanwege de gunst die ze ons hebben laten zien omdat hier vijf jaar Kahramanmaras mensen. Vandaag hebben we aan de hand van mijn landgenoten Aziz service, de aardige mensen van Kahramanmaras, helden zijn helden complimenten aan de voorouders kleinkinderen. De truc is een compliment. Zonder de steun van onze natie achter ons zouden we niet in staat zijn geweest om deze dingen te bereiken.

We willen graag onze gewaardeerde president bedanken en onze regering bedanken. We hebben Kahramanmaraş in vijf jaar goed van dienst geweest. Voor vijf jaar, geeft ons alle vormen van steun, altijd aan onze zijde met mijn hometown Saints, de eerbiedwaardige dame, de heer, beste jongeren, lieve kinderen, bied ik mijn dankbaarheid en dankzegging. Vandaag zijn deze diensten als we brachten de vlag op dit punt, het grootste aandeel, die de harten van ons opent, die zijn hart opent voor ons als zonen en de waarde van effecten die, ter ondersteuning, met het succes van de mensen van Kahramanmaras. We noemen het halal. De mensen van Kahramanmaraş verdienen meer geweldige diensten. Ons doel is om van onze Kahramanmaraş een plaats van aanbidding in de wereld te maken. We hebben niet op het gebied van autoriteit gelopen, we zullen niet vluchten. We zullen eindeloze ondersteuning geven aan iedereen die op dit pad werkt. In de komende periode te komen tot de beste punt in onze Kahramanmaraş we elke steun, zullen we ons best proberen zal geven.

Ik groet de prachtige mensen van Kahramanmaras met respect en eerbied. We zijn gelukkig met de bouw van dit heilige thuisland. Dit is een groot plezier voor ons. Met het bloed van dit land worden de rechten van degenen die ons thuisland maken nooit betaald. We hebben ernaar gestreefd het thuisland van deze landen te verdienen met ons bloed en leven. We hebben hun vertrouwen vijf jaar lang op onze schouders gedragen. We genieten van het geluk om aan uw behoeften te voldoen. Met respect en respect kus ik de ogen van mijn ouders voor de ogen van mijn kleintjes H.

Na zijn verklaring maakte voorzitter Erkoç de eerste rit op de North Ring Road met de Kahramanmaraş Metropolitan Municipality en de KASKİ-bureaucraten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.