De eerste fase van het Kabatas Martı-project werd vanmorgen in gebruik genomende eerste fase van het project van kabatas marti is vanmorgen in gebruik genomen
de eerste fase van het project van kabatas marti is vanmorgen in gebruik genomen

De eerste fase van het Kabatas-plein en het Transfer Center-project, bekend als het Seagull-project, dat in juli van 2016 werd gestart, werd vanmorgen in gebruik genomen.

Een stoomboot van İBB City Lines Inc. vervoerde de eerste vlucht vanaf Kabataş Square en Transfer Center in 06.45. De veerboot nadert de pier van Kabataş en neemt de passagiers die hier wachten op naar de eilanden. De tweede fase zal voor de eerste keer op 6, 35, zondagen en feestdagen in gebruik worden genomen op een deel van de Adalar-lijn, op weekdagen en op zaterdag. De laatste periode van de dag, die op bepaalde tijdstippen gedurende de dag werd voortgezet, werd bepaald als 7: 15. 22: 45 wordt ook toegevoegd aan de regel Eilanden tussen 1 en 7 april.

In het Kabataş-plein en het Transfer Center-project werd het ontwerp van het terminalgebouw "Seagull" geannuleerd. In plaats van de klassieke arı Ottoman terminal structuur, zullen terminalgebouwen worden gebouwd. De tweede fase van het project zal worden gebouwd 32 duizend 500 vierkante meters vierkante 18 400 vierkante meter harde vloer, 14 bin 142 groen gebied zal zijn.

Aan de voorzijde van de pieren op het plein zal 3 stuks terminalgebouw worden gebouwd. Onder het plein zullen 700-auto's, 26-gehandicaptenvoertuigen en 95-bus ondergrondse parkeerplaats met 2-vloeren zijn. Parkeerplaats 1. verdieping meerdere winkelcentra, 2. Er zal ook een kleine bazaar zijn.

Wanneer de terminalgebouwen en de pieren zijn voltooid; Motors, IDO en BUDO schepen zullen reizen kunnen maken vanuit Kabatas. Toeristenschepen kunnen bovendien passagiers downloaden en lossen.

Wanneer het project voltooid is, Kabatas Square; Het zal een zeer belangrijk transfercentrum worden waar openbaarvervoersystemen zoals zeewagens, metro, kabelbaan, tram, bus worden geïntegreerd en een parkeerplaats wordt gevonden. Kabatas Transfer Center heeft een dagelijkse passagierscapaciteit van 240 duizend.

Passagiers die vertrekken vanaf de veerboot; 1kat daalt af van het plein op de parkeerplaats, de 2-vloer daalt af van de parkeerplaats met de kabelbaan en metrostations 2. Om de vloer te bereiken. De tramlijn kan direct op het plein worden gemonteerd. De tweede fase van het project is gepland om in oktober 2020 te worden afgerond.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.