Dazzling Figures in Izmirizmirde verblindende cijfers
izmirde verblindende cijfers

Izmir Metropolitan Municipality, die onteigend land en gebouwen waar nodig voor nieuwe projecten en investeringen, kocht 2 miljard 114 miljoen TL onroerend goed tijdens het voorzitterschap van Aziz Kocaoğlu. Wetende dat de landbeperkingen in de stad een groot probleem vormen, zei burgemeester Kocaoglu dat de onteigeningswaarde in sommige investeringen zelfs hoger is dan de kosten van de bouw.

Izmir Metropolitan Municipality, Aziz Kocaoğlu'nun presideerde jaarlijks de 15, met het onteigeningsbedrag van IZSU 2 miljard 114 miljoen pond onteigening gerealiseerd. Het onroerend goed dat is gekocht door de Metropolitan Municipality is geëvalueerd om belangrijke projecten en services te realiseren en om waarde toe te voegen aan de stad.

Nieuwe wegen, pleinen en een open knooppunten, om groene gebieden te verhogen; gym, sub-fly-overs, metro-voorstedelijke stations en brand-faciliteiten, parkeerplaatsen en begraafplaatsen te bouwen met het creëren van stedelijke transformatie-ontwikkelingsgebieden, te bouwen de tentoonstelling faciliteiten, de voorbereiding van het gebied voor archeologische opgravingen, te elimineren voor de bouw in gebieden die zijn blootgesteld aan rampen, de stad gezond drankje levert water en riolering, regenwater, drinkwater en afvalwater zuiveringsinstallaties waar nodig om de investeringen te doen niet aarzelen om de terreinen en gebouwen van Izmir Metropolitan Municipality te kopen, in de vele problemen die deze onteigening studies in de lokale overheden in Turkije, "een rolmodel" het was.

De grootste onteigening op Homer Avenue
Voorzitter Aziz Kocaoglu tijdens ernstige toename van de onroerende goederen van Izmir Metropolitan Municipality, 2004-2019 jaar tot de hoogste onteigening kosten, Buca-Yesildere aansluiting op de weg (bekend als Flying Way onder het volk) betaald voor de opening van Homer Avenue. Het land werd gekocht voor 156 miljoen pond.

de aardverschuiving gebied Kadifekale overgang van 2006 zitten hier al jaren en betaald vervoer naar de burgers van de behuizing cijfers, heeft die dag de waarde van 101 miljoen pond benaderd. Agora opgravingen in 37.5 miljoen pond, Karabaglar geopend Friendship Boulevard en 32.7 miljoen pond, met 29.8 miljoen pond opera en het landschap, Handel Izmir land in Gaziemir'e met 29.3 miljoen pond, Kadifekale culturele voorziening met 45 miljoen pond, archeologie en geschiedenis Park met 30 miljoen pond, antieke theater District met 11,9 miljoen pond, Çiğli met 26.4 miljoen pond Balatçık-Harmandalı verbindingsweg, Bornova Hamdi met 23.1 miljoen pond Dalan Junction, Evka 22.9 metrostation 3 miljoen pond, 20.5 miljoen pond gevolgd door de Indoor Sports Hall of Mersin.

İZSU de eerste Tahtali Dam en Gordes Dam zuiveringsinstallatie, met name absolute bescherming gebieden, putten, drinkwater en opslagruimten, kanalen, regenwater en de rivier deden onteigening 8 miljoen 825 duizend vierkante meter ruimte voor investeringen in verband met regeneratie en bracht 114 miljoen pond.

10 vloeroppervlak wanneer het bedrijf groeit ..
Gemeente Izmir Metropolitan Burgemeester Aziz Kocaoglu, eyse Bijna geen enkele onteigening van het project is onmogelijk geworden. We moesten de investeringen realiseren die de weg openen naar de stad, nieuwe wegen en hoofdaders openen en onze nieuwe projecten realiseren. Voorzitter Kocaoglu ging als volgt verder:

Tı In 2004 is ons verantwoordelijkheidsdomein gegroeid en 110 is gegroeid van duizend hectare naar duizend hectare. Dus 550 was een fold-toename. Toen kwam 5 meer dan duizend hectare. 650 vermenigvuldigd met de toename van het aantal problemen, de 5 verhoogt het aantal problemen gemakkelijker als we zeggen dat we zijn opgerold. Het was veel werk, maar we waren nooit bang voor werk. We hebben intensief gewerkt aan infrastructuurinvesteringen voor de ontwikkeling van Izmir. Maar toen we onze projecten realiseerden, was de beperking van het land een groot obstakel. Hoewel de kosten erg hoog zijn, hebben we geprobeerd deze obstakels te overwinnen door onteigening. De kosten van onteigening van sommige van onze investeringen waren zelfs veel hoger dan de kosten van de bouw

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.