10 Take Off Instellen op Izmir-poortIzmir zeehaven
Izmir zeehaven

De Republiek Turkije Staatsspoorwegen geëxploiteerd door de haven van Izmir Investment Program in 2018 jaar 10 sets werden verkregen trekt advertenties.

De contractprijs voor 5 miljoen 575 duizend 650 pond, en de wachttijd van het schip zal naar verwachting korter zijn met pull-sets. Deze sets verbeteren bovendien de efficiëntie van de ligplaats en het voertuig, verlagen de kosten voor bediening en onderhoud en repareren de klanttevredenheid.

Izmir Port's containerbehandelingscapaciteit, duizend jaar 1 164 917 miljoen "twenty foot" equivalent (TEU), de opvangcapaciteit van het schip van het vaartuig 2 767 duizend niveau.

647 715 duizend TEU containerhaven vorig jaar, 775 529 duizend ton stukgoed, duizend 2 407 474 miljoen ton droge bulk, vloeibare bulkgoederen ton elleçlenerek 285 396 duizend, duizend 383 234 438 miljoen pond van de inkomsten verkregen.
Capaciteit van de haven uitbreiden

Activiteiten voor capaciteitsopbouw zijn onlangs ook in de haven van İzmir uitgevoerd. In deze context vond de totale 350 een diepte van minus 12-meters door duizend kubieke meters te scannen. Verwacht wordt dat deze stap de gemiddelde 200-300-containervergroting per schip zal verhogen. De genoemde studie heeft als doel de haveninkomsten te verhogen en bij te dragen aan de nationale economie.

Daarnaast zijn het graaf- en werfbouwproject, de aankoop van graafmachines en 127-ligplaatsprojecten ook opgenomen in het investeringsprogramma van dit jaar.

Deze projecten zijn gepland om de aantrekkingskracht van de haven te vergroten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.