İzmir Bay wordt herborenizmir korfez herboren
Golf van Izmir herboren zal worden

Izmir Metropolitan Municipality, de Golf 70-80 het jaar voordat het gigantische project zal terugkeren om een ​​zeer belangrijke stap te zetten. Het ontwerp van het 13.5-kilometers circulatiekanaal dat op de noordas moet worden geopend en de voorbereidende voorbereidingen op het eiland van de natuurlijke habitat 2 om te worden gebouwd met de materialen die uit de golf moeten worden gehaald, werden voltooid. Na de implementatieprojecten die in oktober worden opgeleverd, start İZSU de aanbesteding in fasen en start de kanaalscreening.

manie deed zich voor in de Golf en om te voorkomen dat ondieper "u kunt zwemmen de Golf" bereid is om het doel "de baai van Izmir en Port Rehabilitation Project" te bereiken werd achtergelaten op een meer belangrijke fase. Izmir Metropolitan Municipality won de internationale advies- bieder aan het einde van 5 maanden werk baai hydrodynamische modellering, circulatie kanaal ontwerp, de bepaling van de screening methode, verkoeverkamer en het project van de natuurlijke habitat eiland, wordt overgebracht naar het herstel gebied van screening materialen screening operaties en de natuurlijke habitat eiland met projectplanning materiële voorbereiding. Het bedrijf na deze fase zal projecten op basis van de methode die zij gepast acht İZSU bereiden en zal izsu leveren in oktober. IZSU zal volgens deze projecten de aanbesteding van het circulatiekanaal starten door te gunnen.

Wat te doen?
İZSU reikwijdte Izmir Metropolitan Gemeente Algemene Directie studies van uitgevoerd 13.5 kilometers lang in de noordelijke as van de Golf zal 250 8 meter breed en meters diep in het omloopkanaal (stroom kanaal verbeteringen) worden geopend. Tot de beschermingsmuren van de eilanden van de natuurlijke habitat zijn gebouwd, zal Isuz beginnen met het scannen van zijn kanaal met mechanische baggerschepen en uitrusting. De gescande materialen die uit de bodem van de baai worden gehaald, worden met vrachtwagens naar het ontladingsplatform en vervolgens naar het 'herstelgebied' gestuurd. Het gescande materiaal zal worden overgebracht naar de ontwateringsbassins in het bergingsgebied naast de afvalwaterzuiveringsinstallatie Çiğli. Hier zal ontwaterd schermmateriaal worden gebruikt als afdekmateriaal in Harmandalı stortterrein en landschapsarchitectuur zal worden gebruikt in parktuinen.

De materialen die worden gescand uit het circulatiekanaal worden overgebracht naar het herstelgebied en ook het werk zal beginnen met het creëren van de beveiligingsstructuur van het eiland met natuursteen. Na voltooiing van de beveiligingsinrichtingen eiland, overdracht van baggerspecie uit het herstelgebied door het stoppen van het omloopkanaal baggerspecie worden naar hun natuurlijke leefomgeving eiland met mechanische en hydraulische baggerwerktuigen en apparatuur.

Zowel het milieu als de economie zullen winnen
Izmir Metropolitan Municipality in het uitvoeren van dit onderzoek, TCDD is 12 kilometer lang op de zuidelijke as van de Golf, zal 250 meter breed en 17 meter diep 22 miljoen kubieke meter van de Learn to vaargeul scannen bedrijf materiaal uit te voeren. Zuid as langs de vaargeul te openen met de Golf zuiver water toevoer wordt verschaft door de Metropolitan gemeente de stromingskanalen wordt gemaakt in het noord-as, de afvoersnelheid in dit gebied te verhogen. Waterkwaliteit en biodiversiteit zullen worden verbeterd. Met de te creëren natuurlijke eilanden, zullen vogels en waterwezens bijdragen aan de flora en fauna van de regio. De habitatgebieden in Europese normen zullen worden verworven in de baai van İzmir. Tegelijkertijd zal de capaciteit van de haven van İzmir toenemen en zal het de belangrijkste haven worden door de schepen van de nieuwe generatie te gaan bedienen. De regio en de economie van het land zullen winnen.

Wanneer de Izmir Metropolitan gemeente en het werk van één van 's werelds grootste ecologische recycling voltooiing van het project worden uitgevoerd, zal het terug naar de Golf 70-80 jaar geleden. Het belangrijkste is dat dit project met een baai die gebruikt kan worden in alle gebieden van de sociale en sportieve geïntegreerd met uitzicht op zee Izmir worden aangeboden aan het publiek, zal de rol van Izmir in de Middellandse Zee te versterken.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.