De manier om het vervoer naar Istanbul Airport te verkortenNoordelijke Marmara snelweg
Noordelijke Marmara snelweg

North opent snelweg Marmara henna-Odayeri cut Catalca-Yassıören lijn met Habibler-Başakşehir kruising van routes vandaag in een ceremonie met de deelname van Verkeer en Infrastructuur Minister Cahit Turhan met president Recep Tayyip Erdogan.

Wanneer het deel van Çatalca-Yassıören van de noordelijke snelweg van Marmara wordt geopend voor verkeer, wordt Çatalca vanaf 26-kilometers vanaf 13 naar de XNUMX minuten vanaf Istanbul Airport bereikt. Vervoer naar centrale woonwijken aan de Europese kant van Istanbul zal ook worden verlicht.

Met het nieuwe wegennet wordt verwacht dat de totale lengte van de noordelijke snelweg van Marmara, een van de grootste metropolen ter wereld en de doorgang van Istanbul naar het zuiden, de verkeersbelasting zal verminderen.

In het kader van de werken werd het belangrijkste kruispunt van het project geopend voor het verkeer tussen Odayeri en Kurtköy, inclusief de Yavuz Sultan Selim-brug. Gelegen in Odayeri met henna-lijn Catalca-Yassıören Habibler-Başakşehir kruispunten bezuinigingen zijn afgerond. Deze lijnen worden vandaag geopend door president Erdoğan en minister Turhan.

Veilige en snelle toegang

De Northern Marmara Motorway is ontworpen om de verkeersdichtheid in de stad en de bestaande Bosporus-bruggen te verminderen en om de doorvoer van voertuigen zonder toegang tot stadsverkeer te waarborgen, met een hoge standaard, ononderbroken, veilige en comfortabele manier.

Het bedrag van de investeringen in de snelweg miljoen dollar, dat is ongeveer 180 15,3 kilometer lang en Catalca-Yassıören sector, ligt in het verlengde van vorig jaar 25,3 kilometer Yassıören drop-Odayeri snijden verkeer.

Catalca links Yassıören gesneden verkeer door het openen van de Noordelijke Zee van Marmara in oost-west richting als gevolg van verstedelijking en industrialisatie rond de belangrijkste verkeersader van elke bestaande verkeer en regionaal verkeer, veilige en snelle toegang zal worden verstrekt.

Het vervoer naar de luchthaven van Istanbul wordt ingekort

Van Çatalca naar de luchthaven van Istanbul kunt u 26 minuten bereiken via de 13-snelweg. Vervoer naar de centrale woonwijken aan de Europese kant van Istanbul zal ook worden verlicht.

Vanaf Catalca, Istanbul in de tijd naar Kurtköy en wordt aan de Aziatische kant te zijn bijzonder zwaar verkeer 2-3 uur tot reistijd, met behulp van Northern Marmara Highway met Yavuz Sultan Selim Bridge zal worden teruggebracht tot ongeveer 110 kilometer en de reis kan worden uitgevoerd bij 50 minuten.

7 van het project. In de knooppunten Habibler-Başakşehir met een investeringsbedrag van ongeveer 15 miljoen dollar, wordt het deel van de snelweg van de 1,1-kilometer voor het verkeer geopend.

Tot nu toe is 1,2 miljard dollar geïnvesteerd in het kader van de Kınalı-Odayeri-sectie van het Northern Marmara Motorway Project.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.