We bevorderen Turkije op Istanbul Airport Museummuseum in de luchthaven van Istanbul, Turkije tanitacagiz
museum in de luchthaven van Istanbul, Turkije tanitacagiz

Minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy vertelde over de details van het bouwen van een museum op de luchthaven van Istanbul, die hij in NTV live uitzond, met journalisten die zijn bezoek aan Hisart Live History en Diorama Museum volgden.

Minister Ersoy zei, Bakan We willen een museum zijn dat de hele Anatolië vertelt. We zullen het in een zeer korte tijd implementeren. Istanbul is erin geslaagd om de passagiers verloren we transit, musea en andere promotionele materialen met behulp van want we willen naar Turkije te bevorderen brengen, "zei hij.

Cultuur en minister van Toerisme Mehmet Nuri Ersoy, Turkije en Hisart exposeren werken van een ander museum inzicht in de wereldgeschiedenis en Diorama live History Museum, de stichter van het museum, bezocht met Nejat Çuhadaroğlu. Minister Ersoy, die het museum bezocht onder leiding van Çuhadaroğlu, ontving informatie over de werken.

Minister Ersoy, die verklaringen aflegde aan journalisten na zijn bezoek aan het museum, zei: alar Uiteraard heeft het een grote behoefte tegemoetgekomen. Turks oorlogsmateriaal uit het Ottomaanse Rijk, 1. Tweede Wereldoorlog, 2. Het was een grote, interessante en intrigerende tentoonstelling waarin oorlogsmateriaal uit de Tweede Wereldoorlog en eerder werd tentoongesteld. We ontvangen uitnodigingen uit het buitenland, met name voor de periode Magnificent Century en Ottoman. Deze tentoonstelling is ook een aanvulling op de behoeften van de tentoonstelling in het buitenland. We hebben ook een ontmoeting gehad met Nejat Bey, we zullen een studie doen om deze tentoonstelling in het buitenland tentoon te stellen.

"Istanbul is erin geslaagd om transitpassagiers brengen we verloren we willen Turkije te bevorderen"

Beantwoorden van vragen over het protocol ondertekend met IGA bij de opening van een museum op Istanbul Airport, zei minister Ersoy, dair We willen een museum zijn dat de hele Anatolië vertelt. Zowel de teams van IGA, onze teams als onze algemene directie Promotie zullen nog verschillende vergaderingen houden. We zullen het in een zeer korte tijd implementeren. Er zal een museum zijn dat wordt beheerd door het Ministerie van Cultuur en Toerisme. Ons doel is om transitpassagiers te winnen in de eerste plaats. Omdat je weet dat één op de 3 toeristen die aankomen in Turkije is de inbreng van Istanbul Airport. Een aantal toeristen komt naar Istanbul en verhuist naar een ander land. Dat is ook het gebruik van dit museum en ander promotiemateriaal voor de passagiers die we erin slagen de verloren naar Istanbul We willen naar Turkije te bevorderen tot stand te brengen. Misschien hebben we hun geest getipt en zij zullen hun volgende reis naar Turkije te ontvangen, denken we dat het vakantieprogramma. We geloven dat we succesvol zullen zijn. Het is een goede gelegenheid voor publiciteit

museum in de luchthaven van Istanbul, Turkije tanitacagiz
museum in de luchthaven van Istanbul, Turkije tanitacagiz

Minister Ersoy bracht een bezoek aan het Sinama Museum, dat werd opgericht bij Atlas Passage in Beyoğlu en kapsamında Artweeks @ Akaretler kapsamında. De heer Ersoy, die de lopende werken in het gebouw waar de doorgang zich in het gebouw voor het Cinema Museum bevond en de informatie van de autoriteiten ontving, beschreef, verklaarde het volgende over de restauratiewerkzaamheden:

Bir We zullen de gebouwen in ons bezit herstellen voor hun beoogde gebruik en ervoor zorgen dat ze worden gebruikt voor cultuur en kunst. Dit is ons eerste doel. Bizim

Movie directeur-generaal van het Ministerie van Cultuur en Toerisme Erkan Yilmaz "We zijn van plan om de Turkse eerste en misschien wel belangrijkste musea geworden op dit gebied." Zei hij.

Cinema Museum in het gerestaureerde 4 verdiepingen tellende historisch gebouw, intonatie een gebouw dat geheugen Yilmaz, "Living, vermaken, in het kader verwelkomt het museum concept zal dit museum tot leven te brengen." Hij zei.

Yilmaz, een gezamenlijk werkgebied voor jonge filmmakers in het gebouw, een openluchtbioscoop op de terrasvloer, tentoonstellingsruimte en de bibliotheek zal plaatsvinden door uitdrukking te geven aan de uitdrukking, zei:

Derece In dit gebouw zullen uiterst belangrijke materialen worden tentoongesteld om licht te werpen op de geschiedenis van de Turkse cinema. Onze collega's uit de filmindustrie ondersteunen ons ook in dit opzicht. Istanbul in Turkije en wij zullen geven van een gift in deze heerlijke begrip museum. "

Ministerie toe te wijzen deel van de Atlas Passage uitgevoerd in feite is gerestaureerd in overeenstemming met de studie, is xnumx'l jaar met de opgravingen van de kunstwerken in de gebouwde structuur bedoeld als bijdrage aan de cultuur en toerisme.

Minister Ersoy bezocht Sabiha Kurtulmuş's we Artweeks @ Akaretler een evenement waarin het werk van lokale en buitenlandse kunstenaars werd tentoongesteld.

Ersoy, die de werken onderzocht die werden tentoongesteld met thema's als Modern Indan and ve How Do I Say Giler in verschillende gebouwen, ontving informatie over de werken van de curatoren en kunstenaars van de tentoonstellingen.

Het evenement ook "Joint Meeting Landschap", "The Empire Project", "Trappen Art Space", "Nieuw", "artSumer" en "Nature Photography" is te zien veel voorwerpen en verzamelingen met titels als. (cultuur)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.