Twee bruggen zijn gegarandeerde garanties voorbij Treasury 1,76 heeft miljard miljard betaaldDe garantie van twee dagen garandeert
De garantie van twee dagen garandeert

Yavuz Sultan Selim-brug en Osmangazi-brug in 2018 jaarpasgaranties konden niet worden gegarandeerd. Treasury heeft 1,76 miljard pond aan particuliere bedrijven betaald voor transitgaranties.

Vervoer en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turhan, adjunct hdpistanbul Oya Ersoy Yavuz Sultan Selim (HWL) en reageerde op vragen over Osmangazi Bridges. Volgens de antwoorden verzonden kon niet worden bevestigd aan de garantie passagegetal 2018 beide brug. De Schatkist garanties voor de overgang 1,76 miljard pond betaald aan particuliere bedrijven.

doorn'Volgens het nieuws; HDPE Istanbul adjunct en de Vergadering commissaris voor Milieu, Oya Ersoy, gaf het recht om te bouwen en te exploiteren de particuliere sector, gezien het bedrijf Yavuz Sultan Selim en Osmangazi op de wandeling vanaf januari 1 van de brug tol Vervoer en Infrastructuur minister Mehmet Cahit Turhan op Kamervragen. Volgens het antwoord gestuurd naar de parlementaire vraag, kan de garantie niet worden bevestigd aan aantal passes 2018 in beide brug.

YSS BLIJFT ONDER DE DOELSTELLING

Volgens de reactie van de Turhan, de Build-Operate-Transfer (BOT) gemaakt met de projecten en de stand van de dagelijkse 135 duizend voertuigen passeren garantie (jaarlijks 49 miljoen 275 duizend) gegeven door xnumx'ünc In de 3 de brug gepasseerd 2018 miljoen 13 duizend 796 voertuigen.
[Twee bruggen hebben geen doorvoergaranties, Treasure Paid 1,76 miljard TL]
Minister van Transport en Infrastructuur Mehmet Cahit Turhan

GECOMBINEERDE 5 MILJOEN MISSIE IN OSMANGAZI BRUG

Dagelijks 40 duizend (jaar 14 600 duizend miljoen) garanderen dat de overgang van de Osmangazi Bridge in 2018 9 duizend voertuigen gepasseerd 98 962 miljoen.

MEET GELD

De tol contract dollars + KDV 'dat het 3, 3 jaar in xnumx'ünc brug voor het missen van 2018 35 duizend miljoen miljoen 478 89 628 duizend pond kwam van de Schatkist voor het voertuig.

In de 35 dollars + KDV Osmangazi dagelijks tol te wijten aan het ontbreken 5 501 duizend miljoen miljoen 38 1 137 miljard van de Schatkist 427 725 duizend pond ging voor de auto.

WAAROM HET CONTRACT NIET WORDT VERTAALD NAAR TL?

Het antwoord op de vraag waarom de tol van BOT-bruggen niet in TL werd vertaald, was als volgt:

Hesap De tolgelden en tolgelden die op de autosnelweg worden toegepast, worden in TL toegepast met de rekeningen tegen de wisselkoers overeenkomstig de bepalingen in de aanvraagovereenkomsten van de genoemde werken. "

"VERHOOGT DE RISICOVERHOGING"

Oya Ersoy Istanbul plaatsvervangend antwoord op deze antwoorden als volgt:

Ecek Dit betekent dat naarmate de wisselkoers stijgt, de overgangen van bruggen met BOT's zullen blijven toenemen. De mensen worden blootgesteld aan exorbitante tolgelden als ze door de bruggen gaan, en ze zullen meer betalen voor elke ontbrekende pass in het contract. Transport, dat een openbare dienst is, is getransformeerd in een gebied waar bedrijven tientallen jaren zullen opereren en profiteren. Elke burger die in het land woont, betaalt er voor

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.