Export Locomotive Automotive Verlaagt 10 Procent in februarilocomotief van export daalde in automotive-subat
locomotief van export daalde in automotive-subat

algemeen secretaris van Turkije, de op een na hoogste uitvoer eenheid die wordt gerealiseerd op basis van Uludag Exporteurs Union (UIB) aangehouden 2 626.8 miljoen dollar miljard in de export in februari.

Februari 2019 exportcijfers van UIB worden aangekondigd. Uitvoer in februari, 8,81 2.6 miljard dollar vergeleken met dezelfde maand vorig jaar, waardoor de UIB, achteruit 12 7,49 maand-op-maand export steeg met 32.6 miljard dollar de dollar bereikte.

OIB exporteert 2.3 miljard dollar O

In februari 10,89 2 miljard daling van de export die 272 miljoen dollar, Uludag Automotive Industry Exporteurs Association (PA), met terugwerkende kracht maandelijkse performance 12 6,36 28.2 miljard dollar als procent stijging werd aangekondigd uit te voeren.

Textiel exporteert 93.2 miljoen dollar

Uludag Textile Exporters 'Association (UTİB) 12,56 is in februari door 93.2 afgewezen in vergelijking met dezelfde maand van het voorgaande jaar en heeft een export van miljoen dollar ondertekend. In de achterwaartse periode van 12 verhoogde UTİB 3,64 met 1 en 248 miljard XNUMX-exports.

52.8 miljoen dollar exporteren vanuit UHKİB in februari U

In februari verhoogde de export van 52.8 miljoen dollar naar de Uludağ Apparel and Apparel Exporters 'Association (UHKİB) haar export door 6,76. UHKİB, die achteruit 12 maandelijkse exporten vermeerderde met 12,08, heeft 641.2 miljoen dollar export ondertekend.

UMSMIB exporteert 12.4 miljoen dollar U

In februari 3,96 12.4 miljoen dollar van de export, een stijging van Uludağ groenten en fruit Exporteurs Unie (UMSMİB) naar achteren in de 12 13,85 periode procent maand steeg 176.3 miljoen dollar werd geëxporteerd.

... 7 miljoen dollar exporteren vanuit UYMSİB

23,16 procent stijging in februari 7 miljoen dollar van de export, heeft de Uludağ verse groenten en fruit Exporters Association (UYMSİB) In de 12 periode achteruit maanden steeg met 12,45 133.6 procent van de export een miljoen dollar buitenlandse verkoop ondertekend.

Aan de andere kant werd de uitvoer gemaakt door middel van registratie UIB en 'andere' is de titel van de onder de export in februari van het voorgaande jaar sectoren, een stijging van 20,63 188.7 procent ten opzichte van dezelfde maand werd aangekondigd als een miljoen dollar.

Voor vergelijkende exportcijfers klik hier

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.