IETT en Medeniyet University vierden het respect voor ouderen met verschillende activiteiteniett rouwweek gevierd met verschillende activiteiten
iett rouwweek gevierd met verschillende activiteiten

IETT en Medeniyet University in samenwerking met de World Social Work Day en de Respect to the Elderly Week werden gevierd met verschillende activiteiten.

De derde dinsdag van maart wordt gevierd als de World Social Work Day en de 18-24 Weekweek van maart voor ouderen. In deze context, studenten van IETT en Medeniyet University Social Services Department die gezamenlijk bewustzijn willen creëren. Het evenement werd gehouden in Harem Peron Area. Prof. Dr. Hasan Özçelik, vicerector van de Medeniyet-universiteit Dr. Yaşar Bülbül en de studenten die studeerden aan de sociale dienst van de universiteit waren aanwezig.

In zijn toespraak zei İETT plaatsvervangend algemeen directeur Hasan Özçelik Müdür. Ik zou graag de Medeniyet University willen bedanken, die een idee heeft over dit prachtige evenement en studenten die met hun inspanningen betekenis aan deze organisatie toevoegen. Wij zijn een samenleving met een hoge sociale gevoeligheid. Maar samen met technologie en de moderne tijd zijn sommige van onze traditionele gewoonten vernietigd. Het aantal passagiers dat we per dag vervoeren via onze IETT 4 miljoen. De passagiers die wij vervoeren zijn ouderen, gehandicapten en zwangere mensen. Ik denk dat we met deze mensen wat meer sociaal bewustzijn kunnen creëren. In deze context wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het bereiken van dit evenement

Vice-rector van Medeniyet University Dr. Yaşar Bülbül verklaarde het volgende in zijn toespraak: "Een van de belangrijkste doelen van onze universiteit is het ondertekenen van onze sociale toekomst. In dit opzicht hebben onze studenten een zeer waardevolle taak verricht bij het realiseren van onze missie. We werken samen met onze afdeling SOSYOPARK en Sociale Voorzieningen om met onze projecten actief te zijn op sociaal gebied. Wij, als İstanbullu, zijn zich er ook van bewust dat IETT een belangrijke factor en speler is op het gebied van sociale diensten. We kwamen samen met twee vrienden in dit project. We willen deze en soortgelijke projecten voortzetten. We willen graag de algemeen directeur van İETT bedanken voor hun steun en steun, we omarmen onze studenten die in de keuken van het bedrijf zitten en we juichen ze met trots toe.

In het kader van de studie uitgevoerd met verwijzing naar Wereld Maatschappelijk Werk; In de IETT-bus, speciaal ontworpen voor ouderen en gehandicapten, en speciaal ontworpen voor deze dag, verwelkomden de Medeniyet University Social Work Department studenten de oudere en gehandicapte passagiers als een helper tijdens het reizen met bloemen. Passagiers gaven aan dat ze erg verrast waren door het gedrag van de studenten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.