Silahtaraga-tunnel gemaakt door IMM geopend voor serviceibb door de naam van de knop werd gelanceerd
ibb door de naam van de knop werd gelanceerd

De çalış Silahtarağa Tunnel ", die vorig jaar zijn activiteiten startte door de Metropolitaanse gemeente Istanbul, werd geopend voor onderhoud. Dankzij de tunnel werden 2-kilometers tussen Gaziosmanpaşa en Eyüp ingekort tot 75-meters en brandstof en tijd bespaard.

Istanbul Metropolitan Municipality, ges Silahtarağa Tunnel mak en, Silahtarağa Tunnel mak, die werden geïmplementeerd om de verkeersdichtheid in de regio Eyüp Silahtarağa te verminderen, werden voltooid. De Silahtarağa-tunnel, gebouwd door het ministerie van Infrastructuurdiensten van de afdeling Wetenschappelijke Zaken van de Metropolitaanse stad Istanbul, verbindt de Eyüp Silahtarağa-straat met de Gaziosmanpaşa-straat en de Vardar-boulevard. De tunnel is gebouwd in een enkele buis en biedt tweewegservice. Dankzij de tunnelopening voor het gebruik van bestuurders, is de afstand van de 2-kilometer 75 meter tunnel.

Silahtarağa Tunnel werd georganiseerd om de pers te informeren over de opening programma. Program, Istanbul Metropolitan Municipality secretaris-generaal Hayri Baraçlı van Eyup Burgemeester Hasan Tahsin Master, Eyüp Burgemeester Job Remzi Aydın en AK-partij toegetreden tot burgemeester kandidaat Marine Origin. Secretaris-generaal spreken IMM programma Hayri Baraçlı, registreren tunnel Eyup en zal een belangrijke verkeersas tussen Eyup te vormen, "Deze tunnel van het verkeer op te heffen en Alibeykoy verkeersopstoppingen in het plein was een grote tunnel," zei hij.

BARAÇLI :: EEN PROJECT VOOR EENVOUDIG LEVEN ONZE BURGERBURG
Baraçlı, het registreren van de tunnel anciënniteit tunnel die in Istanbul geopend met 23 kilometer te gaan, zei: "2023 over tunnels in Istanbul in de komende periode en daarna is er veel van onze visie en ons project werk. We hebben ongeveer 181-kilometer-tunnelprojecten. Deze tunnel is 10 in Istanbul. tunnelweg. Op deze manier hebben we een ander project ondertekend dat het leven van onze burgers zal vergemakkelijken

Naast het maken van het leven met de tunnels, verklaarde Baraçlı dat ze een grote bijdrage aan het milieu hebben geleverd en zei: "Met deze tunnels worden de koolmonoxide- en kooldioxide-emissies verminderd. Bovendien wordt dagelijks een afstandsbesparing van ongeveer 4865-kilometers geboden. Als Istanbul Metropolitan Municipality en districtgemeenten, is ons doel om het leven van de burger İstanbul gemakkelijker te maken.

HET VERKEER IN ALIBEYKÖY SQUARE
richting Tunnel project voordat de service van Eyup-Gouden Hoorn en Sterren Rampart Boulevard met Vardar chauffeurs die willen gaan naar het plein waar de moskee is gelegen in Alibeykoy '' werd gedwongen om een ​​U-bocht te maken. Dit leidde tot een langere afstand tussen voertuigen en een grotere verkeersdichtheid in de regio. De ingebruikname van de tunnel van Eyüpsultan en Karadolap, Akşemsettin, gin, chauffeurs die willen direct naar de Vardar Straat Yeşilpınar zal zijn het invoeren van de Alibeykoy. Op deze manier zal het aanzienlijk verminderen verkeersopstoppingen in de regio, met name Alibeykoy Square. Kortere afstanden en tijd en brandstofbesparing worden bespaard.

AFSTAND MET TUNNELS ZAL TRAFFIC VERVOEREN
Met de lancering van de Silahtarağa-tunnel steeg het aantal in Istanbul voltooide tunnels tot 11, terwijl de totale tunnellengte toenam tot ongeveer 23. De Dolmabahçe-Levazım-tunnel met een totale lengte van 10,5 is in uitvoering bij de Sabiha Gökçen-luchthaventunnel. 2023 94,64-tunnel is gepland om te worden opgestart in 15 en 2023 zal worden geïnstalleerd in 54,25. Zo zal de 13 na 2023 het verkeer ontlasten dat de afstanden verkort met 181-tunnellengte 51 kilometers lang door Istanbul.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.