IMM Zee aan boord van de vervuiler 87 5 700 Thousand Million Cut PunishmentIMM knippen vervuiling van de zee aan boord van duizend TL miljoen boete
IMM knippen vervuiling van de zee aan boord van duizend TL miljoen boete

Istanbul Metropolitan Municipality opent geen oog voor diegenen die vervuiling veroorzaken voor de bescherming van de zee en de bescherming van het zeeleven. IMM; 1 de afgelopen jaren, vast afval, aardolie verkregen afval, vervuiling van de zeeën met gevaarlijke afvalstoffen, zoals verontreinigd ballast aan boord cut 87 5 miljoen in totaal 700 duizend penalty. Met de recente wijziging van de milieuwetgeving werd de verergering van de sancties weerspiegeld in de straffen.

LUCHTHAVEN, ZWART, ZEE 7 / 24-TOEZICHT
IMM Directoraat van Environmental Protection and Control Department of Maritime Services houdt de zeeën en kustlijn van Istanbul onder controle van lucht, zee en land door 7 / 24. 2 stukken watervliegtuig, 4-stukken drone, 3-besturingsboot en 81 hoge resolutie en zoomcamera's zijn beschikbaar. De bemanningen van het Marine Control Center in Yenikapi worden continu bewaakt door de schepen en het afval van schepen wordt voortdurend gecontroleerd. Wanneer een overtreding wordt geconstateerd, wordt de boot voor milieu-inspectie naar de omgeving verscheept vergezeld van een drone. Het wordt naar het milieulaboratorium van IMM gestuurd voor bemonstering en onderzoek van het afval van het schip en de zee. Als wordt vastgesteld dat het schadelijk afval is, worden strafrechtelijke procedures toegepast. In deze context, vorig jaar 1 vast afval, aardolie verkregen afval, vervuiling van de zeeën met gevaarlijke afvalstoffen, zoals verontreinigd ballast aan boord van 87 5 duizend boete van in totaal 700 miljoen.

WET GEWIJZIGDE STRAFFEN 12 VERDIEPING VERHOOGD
Çevreninkorun plaatsvindt en de Environmental Law No 7153 van nieuwe regelgeving voor de preventie van milieuvervuiling en de Omnibus wet tot wijziging van bepaalde wetten, december 10 2018 werd afgekondigd in de Staatscourant. Met de wet zijn nieuwe regels opgesteld in de 2872 (I) -clausule van de milieuwet 20, die voorziet in administratieve sancties voor schepen veroorzaakt door schepen. In deze context, in de mariene gebieden van verantwoordelijkheid en jurisdictie onderworpen aan jurisdictie, en in de geassocieerde wateren, natuurlijke of kunstmatige meren en stuwmeren en rivieren; boetes voor instellingen, vestigingen en ondernemingen die vervuiling veroorzaken zijn verergerd. Aldus afvalwater, huishoudelijk water afvoeren van vuil ballast en afgewerkte olie (ruwe olie, brandstofolie, lenspomp, slib, spoeling, olieachtige afvalstoffen) sancties voor afvoer waterscooters met ongeveer een 12 vloer.

BENZINE AFGELEIDE AFVAL SALAN GEMIYE RECOR GEVANGENIS!
Bijvoorbeeld, onlangs Zeytinburnu open voor verontreiniging van de zee aardolie verkregen, die aanleiding geven tot een vaartuig miljoen 2 700 480 duizend TL administratieve sanctie werd toegepast. Deze administratieve procedure was de hoogste milieurisico ooit toegepast op een schip in één keer, volgens de omgevingswet genummerd 2872.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.