IMM White Table Mobile Application Renewedibb white desk mobiele app vernieuwd
ibb white desk mobiele app vernieuwd

De ından IMM White Table ", een van de meest gebruikte mobiele applicaties van de Istanbul Metropolitan Municipality, werd vernieuwd om een ​​efficiëntere service te bieden. In de nieuwe versie kan het lidmaatschapsproces in minder tijd worden gedaan. Details van eerdere applicaties zijn ook te zien.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Public Relations Department heeft de mobiele applicatie reuzel IMM White Table İliş vernieuwd, die grote belangstelling van burgers trok, en het nuttiger maakte. De nieuwe versie van de applicatie, die veel verbeteringen heeft aangebracht, blijft 7 / 24 voorzien van naadloze, snelle en gemakkelijke toegang tot de services van IMM.

burgers; door toepassing, transport, infrastructuur, zonering, gezondheid, sociale gemeente, vooral in alle gebieden van de IMM kunnen service aanvragen.

De informatie, meningen, suggesties en verzoeken ontvangen via de nieuwe mobiele görüş İBB Beyaz Masa ", die beschikbaar worden gesteld voor Istanbulis, worden onmiddellijk verwerkt. Burgers kunnen gemakkelijk informatie krijgen over alle stadia van hun toepassing.

Met de hernieuwde toepassing, burgers die zich willen aanmelden voor de Witte Tafel, kunnen een paar eenvoudige stappen om het proces te volgen snel volgen. TC-ID-nummer, Naam - Achternaam, E-mailinformatie, gebruikers die bij het systeem zijn geregistreerd, de mobiele telefoon door het wachtwoord in de toepassing in te typen, wordt geactiveerd via SMS.;

Als u via de White Desk-applicatie een nieuwe applicatie wilt maken, wil de gebruiker een bericht naar het berichtengebied sturen en op de knop "Application voltooien" volstaan. Foto's, video- of audio-opnamen kunnen ook aan het systeem worden toegevoegd. Voor toepassingen die een locatie vereisen, klikt u op de knop yer Locatie ophalen en stuurt u het verzoek onmiddellijk door naar de Witte tabel.

In de nieuwe mobiele applicatie zijn ook details van eerdere applicaties te zien. Burgers kunnen concepten maken en archiveren voordat ze hun berichten naar de witte tafel sturen. Het conceptbericht kan op de gevraagde datum naar de witte tafel worden verzonden.

Wanneer het tabblad 'Mijn toepassingen' in de toepassing is geselecteerd, kunnen de gegenereerde applicaties en details worden bekeken. In het systeem is toegang tot de distributie van de gespecificeerde applicaties op de kaart mogelijk. Multi-applicatie filtering is ook beschikbaar. In de nieuwe versie worden anonieme toepassingen waarbij edil Name-Sense gis-informatie niet wordt gedeeld, niet geaccepteerd.

Gelanceerd in 2014, kan de mobiele akıllı IMM White Table ıla-applicatie gratis worden gedownload en gebruikt van iOS- en Android-markten voor mobiele applicaties tot slimme apparaten. De applicatie is tot nu toe gedownload door 92 bin 610 burger.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.