Metrobussen uit Nederlandontvangen metrobus bevroor naar Nederland schrappen
ontvangen metrobus bevroor naar Nederland schrappen

In de periode van voormalig president Kadir Topbaş door de Metropolitaanse gemeente Istanbul werden afbeeldingen van de 2008-bus uit Nederland getoond. Bussen, die worden meegenomen naar 50 miljoen euro en na een jaar beginnen te storen, wachten in de garages van Edirnekapı en Hasanpaşa.

helderVolgens het nieuws van Irmak Mete, IMM metrobüs project, na de bus te zoeken naar deze ingevoerde lijn. IMM President Kadir Topbas, ondanks alle bezwaren en waarschuwingen, Nederlandse Advanced Public Trasport Systems (APTS) van het bedrijf Phileas, 50 besloot om een ​​balgbus te kopen. Bussen werden gekocht bij 1 miljoen 307 duizend 950 Euro, ongeveer vier keer het equivalent. Bussen konden zich niet aanpassen aan de fysieke omstandigheden op de wegen in Istanbul. Bussen met productieproblemen en technische problemen begonnen een jaar later te falen. In een korte tijd werden de voertuigen onbruikbaar. Volgens de verkregen informatie werkt slechts een kwart van de voertuigen. Ze komen echter niet voor de dienst omdat ze vaak onderweg zijn en op de weg blijven.

'HET EINDE VAN BEVAT'

Een IETT-medewerker legt uit: ğinde We hebben serieuze fabricagefouten geconstateerd toen deze voertuigen voor het eerst arriveerden. De kabelverbinding moet bijvoorbeeld zo zijn dat er geen regen valt. Reserveonderdelen zijn ook duur. Ze maakten een constante instorting. Tegenwoordig werken sommigen van hen, maar geen enkele bestuurder wil ze gebruiken. Hij blijft op de weg. Ze wachten nu in de garage. Ze worden gebruikt om reserveonderdelen te leveren. Ik heb hun luiken gemorst, hun kabels eruit, zelfs in een voertuig. Ze werden meegenomen naar miljoenen euro's, allemaal rotzooi

TOPBAŞ VERBONDEN

Hakki, een CHP-lid van de IMM, beklaagde zich bij de voormalige IMM-president Kadir Topbas op beschuldiging van BB-wangedrag İ. Topbas verdedigde de zaak in 2014, gooide de bal naar IETT en beweerde dat het niets te maken had met de aanbesteding. Het hof besloot om het te ontkennen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.