Vernietiging van de Wazige Bocht in HacimusaHacimusadatehlikel het midden van de bocht kalkiyor
Hacimusadatehlikel het midden van de bocht kalkiyor

Manisa Metropolitan Municipality, district Hacimusa, district Saruhanlı, bevindt zich bij de ingang van de scherpe bochten en er worden uitbreidingswerkzaamheden uitgevoerd. Met het uitgevoerde werk wordt de gevaarlijke bocht op de weg geëlimineerd om de veiligheid van leven en eigendom van de burgers te waarborgen.

Manisa Metropolitan Municipality zet haar wegenonderhoud voort om de burgers comfortabel en veilig te vervoeren. De Metropolitan Municipality, die de scherpe bochten op de route optilt, maakt de bestaande weg veiliger. Het verstrekken van informatie over het onderwerp Manisa Metropolitan Municipality Road Construction and Repair Department Fevzi Demir, "voor de veiligheid van onze burgers en het leven op de weg in gevaarlijke bochten in het werk dat we doen uitbreiding," zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.