General Manager Arikan's bezoek aan Turkish Transport-Sengeneraal van de arikandan Turks
generaal van de arikandan Turks

TCDD Transportation Inc. Adjunct-directeur-generaal Erol Arikan, Human Resources afdeling Dursun Kızılbug de Strategy Development Department Safi vork met de Accounting and Finance Afdeling adjunct Atilla Karatas, Turks Transport-Sen bezocht Albayrak Voorzitter Mustafa Nurullah.

Gerealiseerde bezoek Turks Transport-Sen voorzitter Mustafa Nurullah Albayrak; Personele problemen in overleg over veel zaken, vooral de Turkse Transport vakbonden van de instellingen dat de beginselen van verdienste en competentie te verdedigen, zal de applicatie leiden tot discriminatie tussen personeel uitgedrukt vermijden.

TCDD Transportation Inc. Deputy General Manager Erol Arıkan; wijten aan te komen in New taak, waaruit blijkt dat zij verrichten tegenbezoek aan de niet-gouvernementele organisaties, maatschappelijke organisaties allemaal gelijk zijn en dat ze van het personeel en het werk dat ze doen in overeenstemming met de belangen van de instelling, zei hij.

Turkish Transport-Sen Chairman Albayrak, TCDD Transportation Inc. Adjunct-directeur-generaal Erol Arikan, President Dursun Kızılbuğa de afdeling Human Resources, Head of Strategy Development Department of Accounting en Financiën met Gross Fork Deputy Atilla werden bedankt voor hun kind te bezoeken Karatas.

generaal van de arikandan Turks
generaal van de arikandan Turks
Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.